Salam jumaat

Salam jumaat

assalamualaikum and morning semua salam jumaat emm..today is 'the day' ha..ada apa hari nie? tungggguuuuu... apa pun....

Read more
Esok start cuti!!!

Esok start cuti!!!

yeah.. esok dah mula bercuti emm...bukan cuti raya haji but..terkena tempias jugak la esok..pagi sampai malam dah ada plan Ju...

Read more
Have a great day!!!

Have a great day!!!

assalamualaikum and morning semua.. selamat hari rabu!!! :-)

Read more
Bean Bag from Lazada

Bean Bag from Lazada

hari tu Mummy Ayu ada update kat Insta & FB Mummy Ayu beli bean bag kat LAZADA emm..nak review sikit la pasal bean bag ni.. actuall...

Read more
Hari ni..menu thai pula....

Hari ni..menu thai pula....

ha..nie baru pic lunch hari ni semalam jepun, hari ni thai pulak he he... hari ni tak kuar ngan Net sbb Net ada hal tapi..Mum...

Read more
Layan sushi ....

Layan sushi ....

nie bukan pic lunch hari ni tapi...lunch semalam :-) lama tak layan sushi so..semalam kami ke Nu Sentral.. layan Sushi Tei ...

Read more
Tuesday!!

Tuesday!!

assalamualaikum.. salam selasa he he.. dah petang baru nak update :-)

Read more
Its going to be a great week!!!

Its going to be a great week!!!

assalamualaikum and morning semua... selamat hari isnin!!! :-)

Read more