Birthday Party at A&W

ha..hari nie cita pasal pegi birthday party plak
petang sabtu tu dapat invitation b'day party anak kawan lama
(my sis punya class mate sekolah rendah)
so..pegi la
Daddy tak ikut..so pegi ngan Tok Umi, Acu, my sis, Rifqi, me, Ian & Iris
ini la hasilnya...

my Ian..mula-mula takut gak nampak bear tu
but bila bera tu nak balik
baru dia berani nak salam,
siap kiss lagi (tak sempat nak snap)

my Iris..muka ngantuk
tu la, balik mandi laut dia tido kejab aje
apa pun dia pun enoy gak party petang tu...
us....at Iman b'day party...

ini dia b'day boy...
HAPPY 1st BIRTHDAY IMAN!!
sian dia, b'day boy demam....

Iris dah makin ngantuk...
Ian makin meriah...

Acu pun seronok siap main game lagi
mummy pun seronok coz jumpa kawan waktu sekolah dulu
Iris..at last..zzzzz..tido ngan Tok Umi
===
balik malam tu
posing ngan baju tido baru
lama tak shopping on line
so..baru baru nie belikan baju tido for Ian & Iris
suka sangat...
plus cepat je dapat
tq!!!

pas tu a bit frustated (tul ke aku eja nie)
sebab ahad lepas ada bloggers gathering kat Megakidz Mid Valley
anjuran E-Car & Stephanie
but sebab balik kampung tak leh nak join
kalu tak confirm Mummy Ayu heret Notti Netti




mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. wah.. meriah gitu ngan besday2 party ya.. eemm nice gak baju tido tu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...