SWEET moments contest by lensa.Mama

contest terakhir Mummy Ayu nak join tahun nie
SWEET moments contest
anjura lensa.Mama
lain lain syarat yang rasanya dah dipenuhi kat sini...
gambar yang dipertaruhkan...
nama Swetie nie...IRIS NUR DELISHA
date of birth 10 november 2008
cerita pasal pic nie..
pic nie diambik oleh Mummy lepas balik wedding last week
memang untuk contest nie
(nasib sempat join)
lepas amik gambar, candy tu kena rampas balik oleh Mummy...
he he he..
just for snap pic je...
sian Iris!!!
so..a
as usual..wish us lots of luck!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. mmy ayu..tadi kita gi tgok kat comment yg mmy ayu anta coment kat lensamama tu,tapi link mmy ayu bagi mcm salah je..cuba mmy ayu check balik yeh.. ;)

    ni link yg mmy ayu kasi kat lensamama

    http://lensamama.blogspot.com/2009/11/sweet-moments-contest-by-lensamama.html

    ishhh cam menyibuk je farra ni kan hihi..

    ReplyDelete
  2. farra dhelina ~ tq dear..tak de la ngibuk, tq so much..really appreciate it! nanti ayu gie check.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...