Baby With Transport Contest

As usual, nak join contest blog Umminabilah
kali nie siap minta tolong kenkawan blog pilihkan gambar lagi..
to all yang tolong tu...ma acih sesangat yer..
mudah mudahan ada rezeki Iris menang..amin!!
===
dengan lafaz bismillah....
gambar yang dipertaruhkan...
Nama saya....IRIS NUR DELISHA
umur..baru je 1 tahun 3 minggu
cerita pasal pic nie...
actually kereta/ transport mainan nie...
my birthday present from Tok Umi & Tok Abah
so..time nie baru dapat so..meriah la main
plus siap bawa teddy bear (pun birthday present)
jenjalan lagi..tu yang siap babai tu!!!
===
contest nie anjuran blog umminabilah
As usual..syarat syaratnya:-
1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang.... ~ done!
2.copy banner kt atas kt sidebar anda and
ltk kan link contest ni...no link no qualified... ~ done!
3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang
dgn aksi bersama transport diorang,
letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....
transport tu xkira lah bentuk ape...
tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k... ~ done!
4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...
kalau pic tu diambil smasa umur ank anda
x melebihi 3 tahun boleh lah diterima... ~ done!
5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload
kalau korang nk ltk banyak pun xpe
tp aku lah yg rambang mata nk pilih...
tajuk kat atas je dterima ~ done!
6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...
kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport,
korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe buleh? ~ done!
7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09
dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09.
selepas dr tarikh tu x akan dilayan k... ~ done!
8. terbuka kepada boy n girl k... ~ done!
9. sesudah wat n3 contest ni
silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang k... ~ done!
===
so..as usual..wish us lots of luck!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. alololo...tomei lemak brekrimnyeeee.......dia gelak....huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. sweet nyer iris..
    gud luck tau dr suri...

    ReplyDelete
  3. Good luck utk Iris

    ReplyDelete
  4. salam...hai mummyayu...dtg check n3...ok all done..gud luck ekk...sweetnya iris

    ReplyDelete
  5. notti netti ~ lemak berkrim??dah macam susu dah..he he he!!

    mama suri ~ ma cih suri!!

    Emy Omar ~ tq!!

    umminabilah ~ tq!!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...