Dah besar dah....!

salam hari selasa...!!!
sedar tak sedar
tak lama lagi my hero nak sambut b'daynya yang ke 4 tahun
macam tak caya ye....
so..planning mulanya nak celebrate kat umah coz
1st b'day buat Mc' D
2nd b'day buat kat umah
3rd b'day buat KFC
so 4th ni ingat nak buat umah
but nak tau apa b'day boy request..?
mentang mentang la dah besar, dah bijak cakap
"ala mummy, nak buat enday api (happy b'day la tu..) kat KFC..
ada ayam (maskot)"
siap request lagi..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...