Raya ke.......

hari sabtu yang lepas...
lepas hari raya..we all pegi beraya ke..
WET WORLD PEDAS
ok jugak la tempat dia...
actually tak plan apa pun
ngan tak bawak baju mandi, tak bawa pelampung...balik seremban
so..semua beli lain...
plus Iris kira 1st time la mandi kolam or laut nie
so memang tak de baju mandi
nak beli pun tak jumpa
so..bedal aje la yer...
so..layan kan pic we all kat sana..
without Daddy (coz chef Daddy kena work)
as usual 3 of us
walaupun macam tak ready je...
reramai....
my hero..memang suka main air
my little princess pun boleh tahan
ingat takut ker...rupanya layan
Ian & Iris
seronoknya main...
my hero yang encem....
my princess yang manja
Ian ngan Dido
Mummy ngan Iris
tengah seronok layan anak..
kena benam ngan my sis....
sian Mummy Ayu
pembenam nya..lari...
kureng asam kan?
mentang mentang cik abang Mummy Ayu tak de
sedih tau!!
sesi pujuk memujuk abang Ian sebab....
dia nak naik menda nie...
yang Anyah dia naik ngan Uncle Amir
boleh???
Mummy dia pun tak berani
dia plak yang terover berani..
hero la katakan....
muka Ian selepas berjaya dipujuk...
ha..comel dah anak anak Mummy
nak balik..sempat lak layan mainan kat situ yer....
me...muka penat
(dah la kena buli..)
SI montel Rifqi..dah lena....sian dia!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. waaa syioknyeee main airrr... besh2

    ReplyDelete
  2. Wah mcm best saje tmpt ni! We're l0oking for places utk jalan2. Tis one patut ok kan?

    ReplyDelete
  3. Siok nyerrrr! Ala laaa sukenya nya iris & ian main air tu...seronok je tgk diorang ni :)

    Cute sgt lah iris ikat rambut cam gitu.

    ReplyDelete
  4. kak ayu patut try naik tue,,syokkk

    ReplyDelete
  5. sronoknya main air...sejukkkkk!!!!

    ReplyDelete
  6. wah.. seronoknya.. tu klu Mirul mau tak nak blk tau

    ReplyDelete
  7. wah bestnya..
    pernah g wet world pedas tu..
    rasa nya 3 4 thn lepas..
    dah besar gelungsur dia tu..
    leh lah mama suri naik ngan papa..

    ReplyDelete
  8. Farra ~ memang besh sesangat!!

    Mommy Lyna ~ best sangat..plus entrance pun tak mahal..

    Intan ~ diaorang suka sangat main air...

    sitinoriza ~ takut la iza, plus cik abang tak de..

    nza ~ sejuk sangat..balik tu Mummy diaorang yang deman..diaorang relax jer..

    CuTeMiUt78 ~ memang..Ian tu, dah nak tukar baju dah..nangis nak mandi lagi...layankan je la!

    mamasuri ~ ok tempat dia..bab gelongsor tu, takut nak try...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...