Destinasi hari ini...

he he he
hari jumaat ala ala hari jalan jalan
but bagi we...hari hari jalan jalan
so..hari ini kami ke...
IKANO
Mummy Ayu sebenarnya nak cari kasut
kaki Mummy Ayu big size
ala ala American size
so...kat Vinci kat Ikano tu memang ada sampai 10
so..itulah destinasi kami ari nie...
nasib baik ada yang berkenaan
so..rembat lah....
===
pas tu pegi mamam
kat cini..
macam diet je..
makan waffle
sebenarnya Mummy Ayu makan coney dog
tapi tak sempat snap
dah termamam
mak buyong je mamam waffle
sebab dia dah kenyang minum ice blended starbuck dia
(tak habis habis ngan starbuck)
===
before mamam tu ada beli jelly cantik
comel kan?
he he he
cedap gak
so..dessert we all la kira nie...

pas tu balik opis Mummy Ayu drive slow, so mak yong jugak la ye yang drive...Mummy Ayu dok cedap mamam durian pancake...cedap...!!!nie second dessert gitu..he he he!! inilah hasil shopping....yang atas tu baju Net (baju kuar sepital lepas bersalin nanti..dress cantik gak, tapi susah nak punggah, so, nanti dia dah posing tengok ek..ngan yang bawah tu lah kasut Mummy Ayu..ala kasut murah murah je, nak pakai gie opis...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. huhuhu......cepat jer masuk en3....minggu depan ari jumaat kita wat lawatan sambil belajar kat one utama lak....

    ReplyDelete
  2. net~ ko pun laju je jengah! he he he..aku ok jer...

    ReplyDelete
  3. Ayu cantek apa kasut tu..simple but nice..hai mak cik sorang tu tak habis2 lagi dengan starbucks ye,bukan dah dapat planner ker ween.Nanti bagi penuh saya pun wish stamp pulak eh..

    ReplyDelete
  4. Emy Omar ~ tu la pasal..he he he!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...