Sedih sangat..

berita baru baru nie yang masih terbayang bayang
dalam kotak ingatan Mummy Ayu
nak share ngan kenkawan
walaupun semuanya baca
but still terasa sedih la bila mengenang kan berita nie
Takziah dari Mummy Ayu sekeluarga untuk Teh Afifah sekeluarga
(kalu ada terbaca la)
harap Teh Afifah tabah menghadapi ujian dari Yang Maha Esa
setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya
berat mata yang memandang, berat lagi bahu yang memikul..
mengalir air mata Mummy Ayu bila terdengar berita nie dari news
and esoknya bila baca paper still tersentuh hati Mummy Ayu
sedih sangat...
takziah aje yang Mummy Ayu boleh katakan
dan semoga roh mereka dicucuri rahmat..Amin!
Al-Fatihah!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. yer la wak... kemanisan suami isteri slma 3 jam je.. sedey sgt.. kiter sampai termimpi2 jumpa teh afifah tu.. ucap takziah kt dia..

    lepas bca kisah dia ni, saya rasa bersyukur sgt2 bila bangun tido tgk ada husband kat sebelah.. Alhamdulillah tuhan masih panjangkan umur org2 yg kita sayang.. kepala ni mula terfikir apa lagi tanggungjwb sbg isteri yg blm terlaksana...uwaa... uwaaa....

    ReplyDelete
  2. Sedih kan..tu la malang tak berbau kan..semoga pengantin perempuan tabah ye.
    Ayu tau tak,my relatives pun semalam father & husband dia meninggal mati lemas kat Terengganu.Kalau baca Harian Metro today ada kisah mereka.Lagi sedih wife tu tengah preg 4 months ++..Alfatihah tu my uncle Elias & his son in law..semoga roh mereka dicucuri rahmat

    ReplyDelete
  3. salam...2 2 news tu sedih..yg accdnt pun sedih..yg mati lemas pun sedih...apa nk kata..yg pergi dah ditentukan...kita yg hidup ntah bila masanya....!!!???

    ReplyDelete
  4. eemmm kesian sgt kan.. tu la masa baca tu pun rasa tersentuh hati ni.. sayu betull..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...