Ian & Iris

Ian & Iris

tengah tengah buat entry terjumpa lak gambar nie rasanya belum publish lagi plus seronok plak guna photoscape nie so..layankan aksi aksi Ian...

Read more
Destinasi hari ini...

Destinasi hari ini...

he he he hari jumaat ala ala hari jalan jalan but bagi we...hari hari jalan jalan so..hari ini kami ke... IKANO Mummy Ayu sebenarnya nak c...

Read more
Entry macam macam cerita...

Entry macam macam cerita...

entry hari nie kira entry rojak gitu.. bermula ngan dapat hadiah... hari selasa baru nie balik kerja dapat hadiah (kat umah babysitter) dari...

Read more
aktiviti hari ini

aktiviti hari ini

pagi pagi lagi Mummy ke Pusrawi... buat apa? teman cik buyong kita weekly checkup sapa lagi Notti Netti.... pas tu gie mamam kat KL Sentra...

Read more
Twilight New Moon

Twilight New Moon

tercapai jugak cita cita nak tgk twilight new moon (walaupun tgk dvd "cetak rompak") sebab tak sabar sangat nak tgk wayang this w...

Read more
Rambut my hero

Rambut my hero

tiap kali nak potong rambut Ian mesti Mummy & Daddy bertegang leher jab yang Daddy sayang rambut Ian yang Mummy plak rimas kan rambut di...

Read more
Toilet buat ku hanginnnn!

Toilet buat ku hanginnnn!

Entry tengah hangat hati nie.... bukan nya apa... tadi lunch as usual ngan Netty we all gie mamam sambil posing posing kat Midvalley cantik...

Read more
Backdated entry....

Backdated entry....

sudah minggu baru... malas je rasa nak pi keja... pas tu minggu depan my boss balik dari haji but he will cuti until 24 dis but mana la tau ...

Read more