Contest Aksi Cukur Jambul

Contest Aksi Cukur Jambul

Happy New Year....!!! 1st contest dalam tahun baru nie yang Mummy Ayu join (mentang mentang la kat Nilai boleh online..terus join contest) k...

Read more
SWEET moments contest by lensa.Mama

SWEET moments contest by lensa.Mama

contest terakhir Mummy Ayu nak join tahun nie SWEET moments contest anjura lensa.Mama lain lain syarat yang rasanya dah dipenuhi kat sini....

Read more
Cutest Baby 2009 Contest by Mama Aqish

Cutest Baby 2009 Contest by Mama Aqish

as usual...nak join contest kali nie contest "Cutest Baby 2009" anjuran Mama Aqish so..ini dia pic yang dipertaruhkan... Nama : IR...

Read more
Happy New Year!!!!

Happy New Year!!!!

wah...dah last day of the year.... esok dah tahun baru.... sekejab aje rasanya... macam berlaku tahun 2009 nie antara...tahun nie jugakla Mu...

Read more
Happy Birthday to.....

Happy Birthday to.....

entry happy birthday lagi... hari nie buzz day my sis.... so..happy birthday Angah semoga panjang umur murah rezeki sihat & happy selal...

Read more
Irfan..here we come!!!

Irfan..here we come!!!

semalam tengahari sempat la pegi menjengah my BFF tu kat sepital...so meh layankan pic kami... sila abaikan muka we all yang berminyak tu (...

Read more
CONRATULATIONS NET!!!!!

CONRATULATIONS NET!!!!!

selamat pagi semua... pagi pagi lagi Mummy Ayu dah terima ggod news dari sapa lagi kawan baik Mummy Ayu la... Cik Notti Netti kita.. dia te...

Read more
Brother & Sister

Brother & Sister

aksi nie dirakam oleh Mummy Ayu waktu wedding kat seremban baru baru nie suka sangat tengok gelagat diaorang berdua ada banyak lagi pic..tap...

Read more
Good Luck to my bestest friend...Netti!

Good Luck to my bestest friend...Netti!

he he he baru je dapat sembang ngan my bestest frind sapa lagi kalu bukan Cik Notti Netti dia baru je di induce so..maybe akan bersalin bil...

Read more
Happy Birthday to.....

Happy Birthday to.....

"Happy Birthday to my beloved IBU !!!!!" hari nie birthday Ibu Mummy Ayu yang terchinta... birthday yang ke.....biar la rahsia ap...

Read more
Last weekend punya cerita + pic

Last weekend punya cerita + pic

meh kita layan aje la pic pic nie ek... my little princes dah boleh jalan walaupun masih lesen 'L' so..dberjalan ke sana ke sini mem...

Read more

Boss ku sudah mula kerja...

hari nie boss Mummy Ayu dah mula kerja dari cuti hajinya... so...tak leh la rehat rehat cam selalu... banyak gambar weekends hari tu tapi ta...

Read more