Banyaks nye....

dah petang petang nie
dah kenyang...
boss pun tak de...
kat luar pun dah mendung
minta minta ujan la before pukul 5
so.....jom buat entry!!
petang nie entry pasal frame
emmm..kat umah Mummy Ayu nie
memang la banyak frame gambar
sbb nya Mummy Ayu memang suka amik gambar
posing posing..snap
lepas tu..masuk dalam frame yg cun cun tu
gantung or letak atas meja
dari zaman bujang dulu memang cam tu
dulu..time single mingle
letak la gambar buah hati pengarang jantung
bukan sekeping..berkeping keping
atas meja study la
tepi katil la
bawah bantal la...eh ...bawah bantal takde
so..bila dah ada anak nie
of coz la gambar anak anak la yg memenuhi rumah
so..meh layan jab
yg nie paling Mummy Ayu suka
order kat Frame Kasih
ingat nak order lagi
but lum ada pic best
so...Filla....akan ku order lagi!!
yg nie kat tepi kabinet tv
yg 1 tu 4 of us time b'day party Ian 3 tahun (last year~ brown)
yg 1 tu 4 of us time b'day party Iris 1 tahun (last year ~ pink)
yg nie kat atas organ
yg nie kat tepi meja makan
ha..nie la pic wall kay umah Mummy Ayu
(wall yg penuh pic sbb tu Mummy Ayu panggil pic wall)
nie kat entrance nak masuk umah
banyak sgt pic kat sini
ada pic time kawin
ada pic time preggy
pic Ian & Iris of coz la banyaks
bila orang 1st time dtg umah Mummy Ayu
selalunya akan stop kat sini..tengok gambar
and yg nie kat tepi sofa
nie tpt frame yg selalu Iris tolong susun
yg lain dia tak kacau
tapi kat sini
dia suka tolong susun aturkan
ha...nampak 2 frame pink tu
he he he..tu frame time Mummy Ayu dok umah bujang dulu
2 frame nie tak tular gambar tau
pic Mummy Ayu & cik Daddy dolu dolu






mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

19 comments:

  1. wah banyaknyer...perh...cantik2 semuanyer...gambo dari tecik sampai la ni ek

    ReplyDelete
  2. waaaa byk nye gmbr kak...
    dari frame yg besar smpai laa yg kecik...

    ReplyDelete
  3. leh wat muzium gamba da nie.. hehe

    ReplyDelete
  4. umangaih..byk nya..kita pn byk st frame..tp xsatu pn ade gbr dlm frame tu..kita gila snap gbr tp mals giler nk cucci..hahahaha

    ReplyDelete
  5. byknyaaa frame..kat rumah siti nak cari stau frame pun susah..hehe

    ReplyDelete
  6. sama mcm hobi i jugak ;) and kat UK ni frame sgt cantik@ and agak murah!!!

    ReplyDelete
  7. samalah hobi kita, suka snaps2 pas tu cuci, then masukkan dalam frame...rumah ayu (nama sama lah pulak) pun ader pic wall gak...

    ayu bg kat sini jer lah alamat yer...senang dan pantas..

    damia aleesya bt khairuddin
    1395, jalan pulai jaya 48,
    bandar pulai jaya,81300,
    skudai, johor
    0127560895

    ReplyDelete
  8. waa.mmg btol la sgt bykknyeee...frame...!!xprnah jupe lg pic wall mcm mummy ayu ni...hobi yg menarik..

    ReplyDelete
  9. byk nye frame gambar..nampak menarik

    ReplyDelete
  10. aku cadang kan ko buat biznes......tokey frame.....masyuuukkkkkkkkk

    ReplyDelete
  11. seronoknya tgk bnyk gambar... :)

    ReplyDelete
  12. byknye gambo kite ni ada 2 kerat jek gambo anak, 2 kerat gambo kawin heheh

    ReplyDelete
  13. Byk nya!!!! Intan lak snap2 berlambak tapi malas nak cuci...hee hee :D

    Boleh kira ngan jari je bilangan frame yg ada kat rumah nie :D

    ReplyDelete
  14. byknya picca..ku nk wat gak gambar yg ko order tue..cantik tul!

    ReplyDelete
  15. suka cara ayu deco frame by frame kat dinding tu. rileks je tp best layan mata ><

    ReplyDelete
  16. wooo manyaknyeeeee...dh cam kedai gambo lak..hehe..pandai lak si anak2 tak kacau gmbar2 tu eh..oklah..if dpt anak yg suka 'mengemas' ni..habis la..penat kita nk ngemas balik..huhu..

    ReplyDelete
  17. seronoknyerr tgk mcm2 frame n pelbagai gambar ade, bagus tuh...

    ReplyDelete
  18. Anje ~ suka tgk pic pic...

    Siti ~ campur campur jer...

    maszmadi ~ muzium kat umah sendiri..he he he

    suziey ~ dulu rajin gak cuci..la ni cuci yg mana nak frame jer..tak pun print je..yg lain simpan dlm pc or cd

    Siti ~ ntah la..tak tau kenapa minat..dr zaman anak dara lagi dah suka..terus la ke sekarang..dpt hubby pun minta gak.tu yg layan tu..

    mamazharfan ~ murah n cantik yer? he he he..leh la kirim..

    Damia Aleesya amp:Damia Ayunie ~
    sama nama ker kita..bestkan dpt tgk mcm mcm rupa ada..
    ok take note ur address..tq dear!!

    eija ~ biasa biasa jer..kira mcm hobi la gitu..

    Tihara ~ nampak best je kan?

    Nett ~ mana frame plak yg aku nak jual net??? aku bukan otak business la..

    Myluv-Sylvia ~ me pun seronok..

    Mummy Dasy ~ ada org yang minat, ada yg tak..biasala tu...

    Intan ~ he he he

    Gieyana ~ harus la order..leh letak kat umah baru..plus nureen pun banyak pic menariks..

    Wansteddy ~ main gamtung jer tu..

    mamalieyna ~ yg suka tlg kemas..sapa lagi anak dara tecik tu la..tapi 1 spot jer yg dia tacau.yg lain dia ok..

    ReplyDelete
  19. wah!!! byknya gambar ian & iris...comel2 plak tue :)

    marissa tak de la gambar dlm frame...mmg nak wat banyak2 nanti :D

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...