Buah hati Mummy

salam di pagi khamis...
dah mamam b'fast lum?
Mummy Ayu sampai jer opis
terus bancuh air
than bfast....
erk..alhamdulillah...
semalam tgk pic Iris jer
pagi nie meh tgk pic Ian plak
dah pandai posing dah hero Mummy nie
mcm mcm aksi
walaupun Ian dok busy posing
Iris still kusyuk jer
tgk cartoon dia
sambil tgk cartoon pun
mcm mcm stail
lawak tu princess Mummy nie
pas tu nak snap gambar diaorang berdua
but Iris still buak dek jer
Mummy panggil
dia still tgk Mickey Mouse
Ian..geram kat sapa tu?
lawak plak Mummy tgk
tapi bila Mummy kuar bilik
dia pun nak kuar gak
kesimpulannya
Iris akan leka tgk Mickey Mouse tu
bila Mummy ada ngan dia gak
---

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. kelako tol la Ian sibuk2 possing yang iris wat dek je ngadap kartun...sama cam aqish la ni

    ReplyDelete
  2. hiks..ian ian..mcm2 aksi...iris pn dh semakin besar dh..

    ReplyDelete
  3. amboi...pandai betu posing heheeheh...mcm2 ade heheeh

    iris tetap khusyuk ngan katun die yeak...sampai tertonggeng2...comel!!~~

    ReplyDelete
  4. cube letak katak kat depan iris tu, mesti dia terus nak posing.. hahaha..
    kak, jwb tag kat blog nor yek.. ;D

    ReplyDelete
  5. seronok tgk anak2 membesar depan mata.. hero Ian tu mmg pandai posing.. cam2 gaya ada.

    ReplyDelete
  6. dah besar ian,brp tahun dia dah mami..?

    ReplyDelete
  7. Anje ~ tu la..ayu pun kelakar tgk..

    Suziey ~ emmm...kejab je rasa masa berjalan

    lieya ~ tu la...Ian beria posing, Iris still ngan Mickey dia

    mamanaufal ~ ha..tu kena tgk princess frog plak
    bab tag..will do...insyaallah

    Nurhayati ~ tu la.time dia mood nak posing

    mommyYen ~ dah 4 tahun dah..next year nak tadika..kejab je rasa..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...