Penats sesangat

as usual hari isnin adalah hari yg busies
ye la..opis dah tutp 2 hari
so..kena la cover
same goes to me...
penats sesangat
mana nak buat claim boss
surat pun melambak masuk
itu la ini la..
ada gak rasa nak telan komputer kat opis nie
agak agak sedap tak?
bfast pun depan pc ari nie
lunch pun pukul 2 lebih
tu pun tgh lunch ada org cari
adoiiii!!
my BFF ajak teman dia gie deliver cuppies pun
sowie la Net.....i'm busies!!!
pas tu my sis ajak ikut dia main netball sampai pukul 7
(mcm entry nie & entry nie)
alamak!!!
surrender.....
tak dapek la nak follow der....
dah penat penat kat opis
nak duduk lagi layan Ian & Iris
berlari ke sana sini
sampai pukul 7....
tidakla dapat nak tolong

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. sian ko ayu- takper2.....relax2.....tak leh paksa2kan diri..kang sakit susah...

    ReplyDelete
  2. hari isnin mmg mc2 hal akan terjadi kan

    ReplyDelete
  3. aloor ciannye..mesti penat tuu..balik umah kang, rest puas2 k!

    ReplyDelete
  4. nett ~ ah ah..kang aku sakit, mc, bila mc, my boss pun susah hati, ko pun susah gak..takde geng nak teman ko..kan???

    zh-ena ~ isnin...1st day of the week...

    mamalieyna ~ tu la niatnye...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...