Weekend yg boring

minggu nie tak tau kenapa
mcm boring je weekends we all
tak de mood sgt nak snap pic
ada la sikit jer
plus cik Daddy demam...
so..sabtu tu dia off..but tak ke mana mana pun
mula ptg tu nak gak ajak dia kuar jenjalan
but..dia tak nak
ngamuk gak kejab Ian
sian Ian
nanti kita jalan ye sayang
so....meh layan pic yg Mummy snap semalam
Ian & Iris baru lepas mandi tengah hari semalam
lepas tukar baju kali yg ketiga
1st baju basah
2nd comot makan ice cream
nie yg ke 3
pas tu dua dua tido
but Iris bangun awal (sbb pagi dia dah tido jab)
so..bangun tido..main air tukar baju untuk kali ke 4
(dah mcm model dah semalam)
yg nie aksi Ian ckp telifon ngan Tok Umi (my Ibu)
mcm mcm aksi...
mcm mcm dia ngadukan (kantoi Mummy)
tu baru Ian..sok Iris dah pandai ckp telifon..
macam mana plak nie aksi Iris baru lepas mandi tadi...
----
kejab aje dah besar dah anak anak Mummy
Ian..next year tadika
rasa mcm baru je kena belah perut Mummy
(Ian kan caesar)
Iris...ujung tahun ni dah 2 tahun
lagi la kejab rasanya
---
mlm sabtu tu tgk AF
dok la..layan Ian..
Daus melompat kat dalam tv
dia pun melompat kat luar
jenuh menjerit..bukan apa
takut dia jatuh
tapi malas nak snap
dok gelak & jerit tgk aksi dia

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. comel nya tocang iris tu..hihi

    ReplyDelete
  2. itu lah...comelnya si kecik tu siap dengan tocang lagi...cute.

    ReplyDelete
  3. hmm saam je mcm Qeel..kalu dok umah berkali2 tukar baju n mandi..adeii..

    me too..weekend yg muram..bosan..

    ReplyDelete
  4. skeeee tgk muka dak berdua ni.. eemm kejap je masa berlalu kan.. dh besar dah budak2 ni

    ReplyDelete
  5. kira tk bowing la sbb ada 2 beradik kalau sorang mmg boring hehehe cute la dua beradik ni...

    ReplyDelete
  6. mommyYen ~ rambut dia panjang, tu yg kena rajin ikat tu..

    ICA ~ semua baby pun cute ajer...

    suziey ~ tu la kerja diaorang kan..

    CuTeMiUt78 ~ tula..kejab aje masa berlalu kan...

    Adlin aka Kyra's Mom ~ tu la..yg berdua nie la yg buat meriah suasana

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...