Nak gie dating...

good morning.....
ha...berkaitan entry semalam
dah tau dah kat Dataran ada Citrawarna
semalam petang balik kerja dengar dalam radio
plus ada gak geng yg tinggal komen kat entry semalam
tqsm...!!
so...esok malam Mummy Ayu nak gie dating
gk wayang dengan.....???
dengan cik Daddy la, sapa lagi
plan nak tgk mid night
tapi tak tau la, ada lagi tak tiket
tapi yg tak berapa best
cik Daddy sibuk nak tgk cita Robin Hood
alamak..tak romantis langsung
dia kata cita ni best...
ada sesapa yg dah tgk ker cita nie?
best ker?
---
Ian & Iris....sapa nak jaga?
he he he
actually esok malam ada dinner
anjuran my opis
so..as usual minta tolong my Ibu dtg
jagakan 2 org cucu dia yg bertuah tu
so...dinner abis dalam kul 11 cam tu
balik dr tu yg nak gi dating tu
sbb hari tu balik pun
Ian & Iris dah tido
plus dah lama sgt tak gie dating
ye la..last tgk movie berdua
time pregnant kan Ian
tgk cita Godzilla
time tu pregnant dah masuk 9 bulan
bila bunyi kuat...
Ian pun bukan main lagi kat dalam perut
agaknya tergezut..bunyi apa la tu
that was the last time
tgk wayang berdua
pas tu...
last year..tgk wayang bertiga ngan Ian
Iris tinggal ngan Ibu (kat Sban)
tgk cita Icu Age...
Ian punya happy...
so..kali nie tgk ngan Daddy
nanti tgk ngan Ian plak
Iris..tunggu besar sikit ye..baru leh tgk wayang...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. bestnya g dating... ezan x pernah lagi nk tgk midnite sejak sarah lahir ni.. xde org nk tolong jaga... :(

    ReplyDelete
  2. robin hood (2010) the movie is awesome, you should watch it mummy ayu, but without the kids of course...

    may u follow back my blog?

    ReplyDelete
  3. ezan ~ sama je kita..nie kira 1 st time after 4 years plus la ..

    Green Green Grass ~ ye ker..
    baru ada semangat sikit nak tgk..
    ok ...i'll follow u back!

    ReplyDelete
  4. gunakan masa yg ader sebaiknya...happy dating..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...