Happy Mothers Day to all of us!!!!

9 Mei 2010 adalah hari kiter
para ibu, emak, mummy, mama, ummi
walau apa pun gelarannya
maksudnya tetap sama
so.....dikesempatan ini Mummy Ayu pun nak wish
kepada semua kenkawan bloggers Mummy Ayu
HAPPY MOTHER's DAY!!! suka sgt wording card kat atas nie
ye la..most of us
tulis kat blog nie share pasal hal anak anak kita
cerita pasal apa yg diaorang buat
cerita pasal perkembangan anak anak kita
bila anak anak kita sakit...kengkawan akan wish
"get well soon!!"
same goes opposite way
bila anak anak kita birthday...
we wish to each other...
invite to birthday party
bila anak anak kita achieve something
we congrate to each other..
bila ada perkara lucu yg anak kita buat
kita sama ketawa membaca
and yes...we do share our tears in certain things...
so..thank you to all my beloved friends...
walaupun most of us..tak pernah bersua muka
just di alam maya
and ada gak yg kita pernah berjumpa
and we do keep in touch
I really appreciate our relationship!
this card plak
yes....I agree jugak
kerja sebagai seorang ibu, mak, mummy, ummi, mama (dll yg semaksud)
is really tough job
but kita buat dengan rela hati
walaupun penat or sakit
and bila tengok perkembangan anak kita...
kita dah cukup happy
and bila mereka tersenyum dan ketawa
hilang penat kita
and bila mereka pandai say thank you
lagi la...rasa kita amat dihargai card nie pun suka gak
(semua card suka..tu pasal banyak card..he he)
"we became friends because of our kids
but we stay friends because of each other!!"
betulkan???
so....Happy Mothers Day to semua!!!
we all are great moms...
*p/s...leh tak beli hadiah for diri sendiri,
pas tu balut cecantik,
pas tu kasi Ian & Iris suruh kasi kat Mummy...
he he he..
confirm Ian jugak yg akan bukak hadiah tu!
lawak..

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. happy mother's day juga untuk ayu...semoga menjadi ibu yang terbaik didunia

    ReplyDelete
  2. hepi mothers day wat mummy ayu..

    hahaaa..lawak idea tu..tak pe,nanti iris dan lan dah faham,mesti diorg bg hadiah yang utk mum dia ni..

    ReplyDelete
  3. happy mothers day to u too..
    semoga kita semua menjadi ibu yang terbaik..amin.

    rasanya ada hadiah dr hubby utk ayu nanti.. :D

    ReplyDelete
  4. happy mother's day to you too ayu...

    ReplyDelete
  5. happy mothers day my dear *hugs*

    ReplyDelete
  6. happy mother's day to u too..

    ReplyDelete
  7. Happy Mommy's Day To U Too!! Hope u have a wonderfull celebration :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...