Hari yg indah.....

salam di pagi friday yang indah ini
(asal jumaat je indah..)
tapi pagi nie lagi indah sebab...
hari nie last day keja before weekends
plus minggu depan Mummy Ayu nak cuti 2 hari
yebeda beda bedooo!!!
HOLIDAY!!!
ke mana?
tak de la ke mana mana pun..
just balik umah Ibu kat Seremban
ngan Ian & Iris
(ikut Ibu balik esok pagi)
cik Daddy tak ikut walaupun dia off
sbb dia keja on Sunday & Monday
and hari Selasa baru dia datang amik we all
balik KL balik...
best kan..cuti 4 hari
but will try my best untuk on line
---
kenapa Mummy Ayu cuti?
(walaupun tak de org tanya,
nak story gak)
Mummy Ayu amik cuti sbb
my baby sitter nak gie konvo anak dia
so..kena la Mummy Ayu cuti
ada gak member kat opis kata
"Kak Ayu, bawak je Ian & Iris datang opis,
kami boleh jagakan"
tak pe la dik...kasi la Kak Ayu nie
relax relax sesekali
so...dah ada gak plan nak buat apa cuti nie
antaranya....
~ nak buat cream caramel
(dah copy dah resepi dr Mummy Dasy)
harap harap jadi la..
~ nak bawak Ian & Iris mandi laut + main pasir
(Ian kepingin sgt)
~ ada gak niat nak baking (kek or cup cake)
tak tau jadi tak..lama tak baking
~ nak gi dating ngan Ian..
tgk Shrek
---
chewah..mcm mcm dah plan
harap harap jadi...
kalu tak semua...sikit pun jadila...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. Happy Holidays Mummy Ayu...Selamat balik kampung ;)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...