Apa maksudnya......

salam....morning....
kengkawan...dah minum b'fast?
Mummy Ayu lum lagi...
pagi nie mood mcm kureng cikit la....
kenapa???
actually tak de menda pun
but....macam teringat ingat sesikit la punca nye pasal mimpi....
remeh je kan?
bukan mimpi yg buruk buruk pun
but mimpikan someone yg pernah
be someone in my life
bukan sekejab...5 tahun...
so..of coz banyak kenangan kan...
pas tu berpisah...
nak jadi kan cita
we meet again...
but..kalu dah bukan jodoh..bukan jugak..
but 2 kali berpisah tu...
memang my false...
so....rasa bersalah sgt menebal.....
(wah dah panjang la cita nie..rahsia)
so....selalu gak mimpi pasal 'dia'
tak tahu kenapa????
tapi ada org kata kalu mimpi kan seseorang
maksudnya dia tgh ingatkan kita
try cari 'dia' kat FB..tak jumpa pun
bukan apa....
just wanna say I'm sorry
walaupun dah say sorry dulu....
yg tak suka tu
bila dah mimpi mcm nie
teringat ingat la plak
and dah ingat tu
lagi rasa bersalah...
but..tak nak pikir sangat...
past is past...
me..now..happy with my hubby... Didi
and a couple of lovely kids..Ian & Iris
and hope his also happy with his life...
amin!!!
but still pray that he already forgive me...
pssttt..entry jiwang lak rasa...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. kak.......
    same la.!! macam mne leh tersama lak nih..hehe..
    xpyah ingat..kalo ungat lagi kiter rase menyesal..

    ReplyDelete
  2. hiks..besela tu..kt pn kadang mimpi org xsepatutnya..ala mainan tido je..ekek:p

    ReplyDelete
  3. Musim gatal ko dah datang ker?.....lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  4. terasa lak bila bc n3 ni..huhuhu..

    perkara yg sama pernh terjadi pada saya dgn dia..

    terima cinta dia..sbb kesian...tp smpai ke sudah..sy tk mampu nk cintakan dia..sbagaimana dia cintakan saya...

    akhirnya..sy minta putus...dia sngt la merana..sy rasa bersalah sngt2..dh mempermainkan perasaan dia...sampai ke hari ni..sy masih lagi rsa bersalah...even dh say sorry pada dia bnyk kali...

    Allah nk balas gaknya perbuatan saya....sampai sekarang...jodoh sy masih belum sampai...asik dikecewakan je....

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    LETUSAN GUNUNG MERAPI

    ReplyDelete
  5. mungkin dia dah maafkan mummy ayu kan..tu yg dok mimpi dia..mingkin dia dah bahagai macam mummy gak kan..

    ReplyDelete
  6. ayu
    samalah kita ade termimpi si dia masa kat spital aritu.
    bongok tol!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...