lagi beberapa hari...

emmm...nengok nengok calender
kejab ajer masa berlalu
and tup tup tak lama lagi....
my buzzday....meningkat lagi 1 tahun
and yg best tu...selang 2 hari
my little princess buzzday
2 tahun
alahai...mcm terasa lagi sakit lahirkan Iris tu
so...plan..
1st nak buat bday party..
tarikh still tak confirm
present
1.... katil for Iris
nak gie Ikea ujung minggu nie
nak beli katil mcm beli kat Ian
waktu umur Ian 2 tahun dulu
adil & saksama kan
hadiah lain lum terpikir lagi....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. hehhehee.. kebetulan.. n3 y bakal lya kuarkan esok lbh kurang sama j..

    skrang masa blalu dgn bgitu pntas...

    ReplyDelete
  2. lagi 8 hari birthday saya pulak..hehehhehehe

    ReplyDelete
  3. Lya ~ ye ker? lebih kurang la kita punya idea kan... esok ayu gie baca kat sana...

    Diamilikku ~ eh..eh.. dekat dekat jer..he he he...

    ReplyDelete
  4. sama la...me lg 3 ari besday...huhu

    ReplyDelete
  5. syokkan tarikh dekat2 je..same like me n arif..selang 2 hari jer! hehe...

    tak sabar nk tunggu hari bermakna tu! waaah beli katil la tuk Iris..best

    ReplyDelete
  6. waaaa dh nk dekat..hehee..msti excited plan mcm2:p

    ReplyDelete
  7. la.. sedihnya x dapat gi birthday party iris , hari tu birthday party ian pon aku missed :(

    ReplyDelete
  8. birthday ayu pun bulan 11...lagi 9 hari jer pun...hehehe...

    ReplyDelete
  9. et ~ wah...lagi dah dekat...

    mamalieyna ~ sama la kita..beza 2 hari gitu..tu la..anak dara dah besar...kena tukar katil..he he he

    suziey ~ of coz..

    Fida ~ tu la..nak buat mcm mana...nanti i story & masuk pic banyak banyak kat sini tau..

    Ayu ~ kira scorpio jugak la nie..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...