tadi b'fast, nie lunch pulak...alhamdulillah..

ok..tadi tayang pic b'fast
nie nak tayang pic lunch plak
boss Mummy Ayu ada function lunch
PA dia pun..
he he he..
function lunch ngan KSS...Net
kami mamam nie....
tgk..ice lemon tea ngan muffin jer...
kami diet...
bagus tak?
mcm la korang nak percaya...
ha..ini dia..main coursenya...
yg depan tu Net punya..
yg belakang tu Mummy Ayu punya....
muffin tu tak makan pun..tapau jer...
pas tu tuan umah..nak gak posing
sekali tu lalu lak adik waiter tu..
siap buat peace..
"akak ..nak join jugak"
malu jer...
Net..tak nak amik gambar sbb dia low profile
he he he...
dia ada sebab musabab yg munasabah gitu
pas tu kami jenjalan ...tapau Mc'd kengkawan opis
so..ingat nak la makan ice cream mc'd
jadi la..sbb nak makan Basket Robin..
tak de la plak kat KL sentral tu
so...tgk je la kat entry Amy...
sekali tu ice cream mc'd pun tak dpt
sbb mesin ice cream tu rosak
tak de la rezeki nak makan ice cream ari nie...
ooo....tapau nie pun untuk geng opis..
kemas kan take away kenny rogers?
sekarang dah ada delivery lagi...
Net ada no dia...
he he he....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. dlu time puasa... selalu tapau KR ni... sbb asyik penuh jer...
    kalu delivery... even mines depan rumah... lmbt jugak sampai... huhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. aku br je mkn KR..nanti kita set mkn BR yg celup2 tu sure havoc punye

    ReplyDelete
  3. netttttttttttttttttttttt
    belanja aku kat KR
    ehhhh
    apasal jerit NET kat sini erk
    hehehhehe

    ReplyDelete
  4. momguess- ko saje la tu...meh le....turun sini.....aku tak leh turun sana.....elergic. Ko turun sini baru aku belanja.....

    ReplyDelete
  5. sedapnyer..sajer nk kasi teliur ek..

    ReplyDelete
  6. statement mama tisya tu buat aku jeles arrr .. menciii

    ReplyDelete
  7. haih sedapnya KR..adeiii lapo dh ni..huhu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...