Kasi fish mamam .....

sambung entry tadi ye..
sowie lambat sbb banyaks keja plak
so..lepas Iris posing posing
and lepas Ian balik jamuan raya
kami gie jenjalan kat City Park kat seremban 2
tempat fav Ian kat seremban
sibuk nak kasi fish mamam...
so..meh layan aksi Ian kasi fish mamam..
kasi fish kat sini...
kasi fish kat sana....
Iris mana?
dia bukan kasi fish mamam..
dia yg mamam...
bam bam....
tengok banyak tul ikan kat sini
besar besar plak tu
mau tak besar
berapa ramai org datang kasi makan
tambah tambah mcm Ian nie
jangan katan ikan
burung pun banyak
burung gagak
tengok Iris takut nak diri atas batu tu
Tok Umi saja test dia
Ian...selamba jer diri atas batu
hero la katakan...
last but not least..
pic 3 of us
Daddy ada..but tak ikut
rehat sbb keja last week teruk kan
so..sambung esok lagi
semalam ada snap pic balik keja
mcm mcm pose sambil drive
we have fun...
tapi hari nie tak bawak lak camera
so..esok ek...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. smbl kasi fish mamam, mamam masuk mulut sndiri jugak ye Iris..hehe..bumbum tp comeeiii! ^_^..cam sedondon je mummy n Iris tu..

    ReplyDelete
  2. besar nya ikan die ye..

    sama la bju iris dgn mummy

    ReplyDelete
  3. alycia kerja kat seremban dulu pun xpernah pg kat City Park ni.. org kt bestt.. ye ekk..

    ReplyDelete
  4. seronoknya!!! teringat lak lhye huat garden kat kedah...... aritu pi thailand naik boat bagi makan ikan keli besar gila!!!!

    ReplyDelete
  5. byk ikan kat situ.. gemok2 ler... asyik dpt mkn jaa..

    ReplyDelete
  6. nape tak calling2 kata nak gi city park.. ikan2 kat situ rasa mcm dah besar sampan kan.. mmg besar gile.. kalo rendam kaki, konpem tnggal separuh je.. hehehe

    ReplyDelete
  7. mamalieyna ~ tu la..dia bukan kisah pun nak kasi makan fish..lawak tul..

    Farra ~ ah ah..tgk dalam pic..bila org tegur baru perasan..baju tu lain, pink je sama

    alycia ~ best..bawak kids jenjalan sgt sesuai..

    sofia ~ best kan..jgn kata budak tecik...kita yg dah besar pun suka tgk fish besar besar nie..

    Elly ~ ya betul..tak yah susah cari makan pun...ikan tu tunggu je time feeding..

    mekcu ~ ikan tu makan ke kaki ? he he he..tak pe sikit hari lagi, kita leh calling..jumpa together ye..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...