Ian.....still not in mood to pose & snap snap...why?

alloooo....sambung lagi cita pasal kat Nilai
last week...
ha..ada lagi nak upload pic Iris posing posing
yg sgt mengembirakan Mummy... (next entry yer)
sebab dia in good mood nak pose...
but my hero....tak tau napa....bad mood plak
tak de la bad mood sgt
vuma bila suruh senyum nak amik gambar tu...
mcm nie la.....
masam je.....
kusyuk sgt ngan komputer
ngan cartoon.....
tak de mood nak posing posing yer....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. masam-masam pun masih handsome lagi

    ReplyDelete
  2. aisey ian..xkan dh bosan jadi model..jgn ler cenggitu..nnti mummy xde story..hiks:p

    ReplyDelete
  3. hehehhehe... hati x senang tu... x de mood..

    ReplyDelete
  4. x boley senyum, kene kusyuk main game la mama ayu,nt kalah!

    ReplyDelete
  5. huhu...bila anak dh besar sket, mkin susah la nk bg kerjasama eh..tmbh2 kalau boboy! benda lain lg menarik perhatian dia..huhu..

    ReplyDelete
  6. ala masamnya lil hero ayu...ayu nanti kita join GA banyak2 ayu ni kira jadi TAG peberet kita tau...kalo ada GA kita join mesti ada nama ayu kena tag dgn suziey...kih...kih

    ReplyDelete
  7. Rizziela ~ encem ke? he he he...

    suziey ~ tul tu..model dah mood cam nie..abis la story ku..

    Lya ~ ala ala jiwa kacau la nie...

    mamasue ~ tul gak kan?

    mamalieyna ~ part tu memang tul...dah remaja la konon.ha ha ha

    Anje ~ tu la..ayu no hal..kalu kena masa free, ada pic..orait jer...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...