Keputusannya..TOP 3

Keputusannya..TOP 3

okies.. ini dia yg dinanti nantikan keputusan TOP 3 drum roll.... ! ! ! ! ! ! TOP 3 for Baby with Bear ... ! ! ! ! tempat pertama adik Ahmed...

Read more
Selingan sebelum Keputusan

Selingan sebelum Keputusan

kasi selingan sikit sebelum keputusan he he he balik dr lunch kelam kabut sikit sampai boss tipon dah sesat cr tempat parking keta apa pun s...

Read more
LONDON

LONDON

London sebenarnya Mummy Ayu telah terpilih untuk menghadiri kursus kesetiausaan di.... LONDON uih...seronoknya!!! yebeda beda bedu!!! LONDON...

Read more
Semalam punye cerita....

Semalam punye cerita....

salam di pagi jumaat yg indah soo...keputusam top 10 dah kuar insyaallah kalu sempat & akan disempatkan gak petang nanti kuar kan keputu...

Read more
TOP 10

TOP 10

okies...diumumkan drum roll.... ! ! ! ! ! ! ! ! ! jeng jeng jeng ! ! ! ! ! ! keputusannya ! ! ! ! ! TOP 10 with BEAR and dan juga lagi ke...

Read more
Coming soon ..TOP 10

Coming soon ..TOP 10

allooo semua... sat lagi Mummy Ayu akan membongkarkan rahsia rahsia ker... he he he... tadi baru dapat result dr Net & juri dr dia so.....

Read more
Happy Birthday to who???

Happy Birthday to who???

selamat pagi.... emmm...nak story sikit nie semalam petang Mummy Ayu telah dipaksa ha....dipaksa? he he he tak de la..my hero sorang tu teti...

Read more
Busssssyyyyyy

Busssssyyyyyy

bukan Mummy Ayu yg busy tapi BFF Mummy Ayu tu busy sian dia..tak tau la dia dah mamam ke belum nak tapau, gie antar Mummy Ayu pun kirim kat ...

Read more
Nak tolong jugak...

Nak tolong jugak...

pic snap weekend yg lepas nie tengoklah tu Ian... memang rajin bab basuh pinggan sebab dia boleh main air ha..kalu nak tau.. kenkadang baju ...

Read more
Giveaway From Us

Giveaway From Us

salam di pagi rabu kejab je rabu esok pagi my boss sudah ada habis dah time enjoy he he he ok entry giveaway di pagi hari kali nie nak join...

Read more
Dapat jugak yg ku idamkan....

Dapat jugak yg ku idamkan....

alloooo.... baru balik dr lunch ngan Net he he he boss tak de co leh la kuar berpoya poya ngan Net as usual kami ke Mid Valley tapi pic mama...

Read more
Duduk umah jer...

Duduk umah jer...

salam ari selasa so....lum bfast lagi nie kirim ngan member but dia lum balik lagi so..layan blog jap weekend yg lepas....tak gie mana mana ...

Read more
Mother's Day Mummy

Mother's Day Mummy

semalam Mother's day.... my mother day...biasa jer lepak kat umah..masak... tukar cadar..tukar langsir... (terrajin plak minggu nie) pas...

Read more
Update peserta contest..(with ball) Bacth 2

Update peserta contest..(with ball) Bacth 2

update peserta Baby With Ball Batch 2 plak hari tu ada 15 org yg join kali nie plak ada 9 penyertaan so total 15 + 9 = 24 org jom kita tengo...

Read more
Update peserta contest..(with bear) Bacth 2

Update peserta contest..(with bear) Bacth 2

okies.... akhirnya settle gak jengah ke semua blog yg join contest baby with bear/ball yg Mummy Ayu anjurkan bersama Notti Netti so...meh te...

Read more
Potong ....

Potong ....

potong???? he he he my hero potong rambut... actually nak buat entry nie minggu lepas but terlupa plak nie pic on friday morning tu pasal mu...

Read more
Farrihin 2nd Birthday Giveaway

Farrihin 2nd Birthday Giveaway

salam di pagi isnin yg ceria lagi indah (sbb bos ku outstation lagi..he he) so..pagi pagi nak buat entry Giveaway simple anjuran... Fida se...

Read more