Bila 'lima' bloggers ber'satu'

Bila 'lima' bloggers ber'satu'

okies... entry di lewat petang before nak gie bersiap untuk dinner malam nie (dinner opis Mummy Ayu) so..as usual hari jumaat adalah hari lu...

Read more
Mother's Day Give Away

Mother's Day Give Away

(sticky mode until 21 Mei 2010...new entry scroll down) okies sempena Mother's Day Mummy Ayu nak buat give away (Giveaway Baby/ Bear dal...

Read more
Update pasal contest "Mothers Day Giveaway"

Update pasal contest "Mothers Day Giveaway"

okies.. nak buat udate sikit pasal giveaway nie seperti yg dimaklumkan giveaway ni akan berakhir esok 21 Mei 2010 untuk update giveaway ni ...

Read more
Tiup lilin lagi

Tiup lilin lagi

semalam saja je beli kek coklat untuk makan makan plus hari nak Tok Umi nak datang so...bawak balik... as usual my hero yang sorang tu excit...

Read more
Hari yg indah.....

Hari yg indah.....

salam di pagi friday yang indah ini (asal jumaat je indah..) tapi pagi nie lagi indah sebab... hari nie last day keja before weekends plus m...

Read more
Sapa nak ikut????

Sapa nak ikut????

ha..meh tgk.... banyak tak kad jemputan kawin??? ada 12 semuanya start dari minggu depan sampai la ke bulan 6 banyak tul orang kawin yer......

Read more
Nak gie dating...

Nak gie dating...

good morning..... ha...berkaitan entry semalam dah tau dah kat Dataran ada Citrawarna semalam petang balik kerja dengar dalam radio plus ada...

Read more
Ada apa ek kat Dataran???

Ada apa ek kat Dataran???

dari last week lagi dah musykil but tak sempat nak share kat sini but hari nie nak story gak... ada celebrate apa lagi yer kat Dataran Merde...

Read more
Dapat jugak masak lomak cili padi

Dapat jugak masak lomak cili padi

hilang rasa kompunan (chewah ckp nogori plak) takde..tadi pagi jenjalan kat blog kenkawan terbaca plak kat blog Catlina sedap nampak masak l...

Read more
Hujan je mesti jalan jam...kenapa ek?

Hujan je mesti jalan jam...kenapa ek?

hallloooo... hari nie lagi lambat buat entry... tadi pagi gie jenjalan kat umah member tinggalkan jejak cikit tapi tu pun tak abis lagi jala...

Read more
Banyaks nye....

Banyaks nye....

dah petang petang nie dah kenyang... boss pun tak de... kat luar pun dah mendung minta minta ujan la before pukul 5 so.....jom buat entry!! ...

Read more
Berani betul remaja zaman kini

Berani betul remaja zaman kini

selamat pagi semua (dah nak masuk tengah hari dah) lambat plak ari nie sambung ke'busy'an semalam sikit so..tadi tengah busy busy te...

Read more
Penats sesangat

Penats sesangat

as usual hari isnin adalah hari yg busies ye la..opis dah tutp 2 hari so..kena la cover same goes to me... penats sesangat mana nak buat cla...

Read more
Weekend yg boring

Weekend yg boring

minggu nie tak tau kenapa mcm boring je weekends we all tak de mood sgt nak snap pic ada la sikit jer plus cik Daddy demam... so..sabtu tu d...

Read more
Nasib baik...

Nasib baik...

Salam di pagi Isnin.... hari Isni je...malas nak gie keja adei....tapi kena ga gie keja coz keja banyaksssss nak disettlekan... apa pun nak ...

Read more