Domino's

Domino's

enrty pendek jer nie.. saja nak story tadi lunch Mummy Ayu ngan my BFF as usual ke rumah no 2 Net Mid Valley tujuan utama antar kek kepada A...

Read more
Steamboat & mandi kolam

Steamboat & mandi kolam

sambung cita weekend lagi (final nie) ok la..dr last week kan Mummy Ayu teringin (bukan ngidam tau) nak makan steamboat pas tu nak makan ka...

Read more
Malam Jasamu Dikenang

Malam Jasamu Dikenang

ok...skip jab cita weekend selit sikit cita pasal dinner opis Mummy Ayu last Friday tu Dinner "Malam Jasamu Dikenang" dinner nie ...

Read more
Dating ngan Ian

Dating ngan Ian

selamat pagi bestnya pagi nie... esok dah cuti lagi plus ari nie pun boss tak de lagi la best.. he he he nak gi mamam but jengah sini jab bu...

Read more
Cream Caramel

Cream Caramel

seperti yang Mummy Ayu plan before cuti tu kat sini salah satu list to do yang berjaya Mummy Ayu buat he he he buat cream caramel ini dia.....

Read more
Fish & Wedding

Fish & Wedding

aktiviti kami kat seremban bermula petang tu jugak petang tu Tok Abah bawak gie jenjalan kat City Park (area Sban 2) ada tasik...ada tpt jo...

Read more
Balik Seremban

Balik Seremban

seperti yang diwar warkan... banyak story nak di story kan so..mula ngan Saturday morning (nie pun skip cite dinner..nanti ek) sabtu pagi le...

Read more
Mummy Ayu accident?

Mummy Ayu accident?

i'm back!!! from holiday 4 hari... tapi yg cedihnya..last day cuti accident plak... accident apa? di mana? bagaimana? meh..Mummy Ayu sto...

Read more
Pemenang Giveaway Mothers Day

Pemenang Giveaway Mothers Day

salam kengkawan semua... bersiaran langsung dari Seremban (he he he) still cuti..esok baru kerja nie pun pi cc jab sayang anak kan tinggal t...

Read more
Iris pun dah ada gelang!!

Iris pun dah ada gelang!!

(Entry Autopublish) saja je nak share pic aksi Iris ngan gelangnya actually gelang nie dah beli last 2 weeks kot tapi tak tersnap snap plak...

Read more
PhotoFunia

PhotoFunia

(Entry autopublish...) saje je nak try gak guna PhotoFunia nie so..buat la pic my hero..IAN & of coz pic my little princess..Iris ---...

Read more