Saya pun busy...

Saya pun busy...

alllooo......salam siaran di pagi jumaat i'm back in my opis.... and semakin sihat... sudah tidak buat lawatan sambil belajar lagi ke to...

Read more
me.....again?

me.....again?

allloooo...entry lambat ari nie hari nie Mummy Ayu terpaksa cuti lagi Mummy Ayu plak yg sakit perut and buat lawatan ke toilet adoiii... se...

Read more
Hero Mummy yang kureng sihat....

Hero Mummy yang kureng sihat....

ok..nie plak pic the latest my hero...Ian Ian nie memang dah kurus... so..tak de la nampak beza sgt... and Ian nie senang nak makan ubat mak...

Read more
Princess Bam Bam lagi ker?

Princess Bam Bam lagi ker?

nie pic terbaru Iris... snap semalam petang... nampak susut sikit kan... dulu berat Iris 12 kg.. but malam masuk sepital...timbang dah 11 kg...

Read more
i'm back at my opis...while my heart & my head at Sban..

i'm back at my opis...while my heart & my head at Sban..

allloooo...salam siaran seperti biasa kali ni live dr my opis... dah start keja ari nie tapi still mcm penin penin cikit la pagi tadi jalan ...

Read more
Thank you so much!!!

Thank you so much!!!

salam siaran lagi bila cuti cuti nie update blog pun kureng je ye la..mana tak sihat... jaga Ian & Iris yg tak sihat jugak nasib la kat ...

Read more
Pic while MC...entertain by Untie Shyra..

Pic while MC...entertain by Untie Shyra..

salam siaran di hari selasa.... nak cita panjang pun tak larat dah meh layan je pic yg untie shyra snap semalam petang while entertain Ian &...

Read more
Tak larat rasanya walaupun cuti kat umah...

Tak larat rasanya walaupun cuti kat umah...

sambung sikit lagi... walaupun tak larat sgt rasanya... pic snap jumaat lepas... lepas doktor pakar dtg ronda..tgh Iris dah ok. nak makan..n...

Read more
Kisah Iris semalam di wad...

Kisah Iris semalam di wad...

salam siaran dr seremban... mcm mana semua ..sihat sihat la hendaknya.. Mummy Ayu & Ian & Iris masing masing kureng sihat sbb tu ber...

Read more