projek lunch tadi....

projek lunch tadi....

okies....dah balik dah opis.. ari nie tak balik lambat tau.... sbb kuar awal sikit...boss tak de and balik awal sebelum boss bagus kan? he h...

Read more
What's the plan for today?

What's the plan for today?

salam ceria semua... hari nie dah jumaat... semua suka hari jumaat kan???? sebab.... 1. masa rehat lama... so leh jalan jalan lama sikit.. ...

Read more
Ian & Iris in pyjamas

Ian & Iris in pyjamas

bersempena contest yg Mummy Ayu lounchingkan pagi tadi saja la Mummy Ayu kumpulkan pic pic Ian & Iris berbaju tido uih..banyak jugak meh...

Read more
20.10.2010

20.10.2010

chewah...nak gak abadikan tarikh cun semalam he he he... ok..meh layan pic & aktiviti anak anak Mummy Ayu semalam petang time drive bali...

Read more
She's going to turn 2

She's going to turn 2

hah..dah boleh dah upload pic.. suka suka.... ok..nak share story pasal... emmmm..pasal buzzday Iris yang coming soon lagi........18 hari le...

Read more

Entry tak bergambar...

pagi nie memang tak leh upload gambar ek? ingat semalam jer... entry contest tu pun nasib Mummy Ayu dah buat draft semalam tu yg boleh gak a...

Read more
Jenjalan lagi

Jenjalan lagi

tak abis lagi cita jenjalan kami weekend lepas dah mcm Nana aka Ibu Damia dah rasa bila Daddy/ Abah ada..tak keja banyak je cita jenjalan.. ...

Read more
Contest & Giveaway

Contest & Giveaway

so....mcm dimaklumkan kat entry before nie Mummy Ayu nak organise 1 lagi contest emmm..tungguuuuuu... so..saja nak refresh balik semua conte...

Read more
Dapat hadiah...ma acih!!!

Dapat hadiah...ma acih!!!

meh lari dr cita Ian & Iris jab semalam balik keja...dapat bungkusan tengok alamat Johor emmm..bila plak order barang so..bukak tengok t...

Read more
Entertain Ian & Iris

Entertain Ian & Iris

alloooo....selamat pagi salam di pagi rabu...kejab je dah ditengah tengah minggu plus tarikh hari ini sgt unik 20.10.2010 cun ajer.....ok......

Read more
Melepak kat bus stop.....

Melepak kat bus stop.....

emmmmm.....1st la for Ian & Iris melepak kat bus stop last sunday.... penuh gaya lagi hero encem Mummy nie siap ngan spek mata dia Iri...

Read more