Muka belum mandi...

Muka belum mandi...

pic snap pagi tadi masa nak gerak gie keja yg nie Mummy tgh buka but keta nak letak payung..sempat gak snap pic Ian & Iris he he he... ...

Read more
projek lunch tadi....

projek lunch tadi....

allooo...dah mamam lunch lum? Mummy Ayu ari nie gie mamam ngan adik2 ari nie lunch mamam nasi ayam + fresh orange tak snap2 pun sbb ramai or...

Read more
Semangat ku yang hilang...

Semangat ku yang hilang...

penat...baru balik dr jenjalan... BW kat umah kengkawan... he he he.. nak kuar lunch nie but geng wajib tak de my BFF cuti seminggu (minngu ...

Read more
Sukanye hari ini...

Sukanye hari ini...

morning..salam di pagi jumaat as usual hari yg dinnati dalam seminggu (bagi org yg bekerja) hari JUMAAT... sebab-sebabnya:- - lunch lama, s...

Read more
Main masak masak kat opis.....best!!!

Main masak masak kat opis.....best!!!

ok..lunch hari nie Mummy Ayu tak kuar mamam pun btw..my BFF Notti Netti tu cuti 1 minggu gie holiday ngan family..sunyi sepi je.. agak2 esok...

Read more
Nak bawak Ian tgk movie nie..ok tak?

Nak bawak Ian tgk movie nie..ok tak?

ok tak? kalu Mummy Ayu nak bawak Ian nengok movie nie RAPUNZEL emmm.. sbb cita nie kan mcm girlie sikit... sapa dah nengok..komen cikit??? ...

Read more
Ajuk.....

Ajuk.....

"ajuk" maksudnya..merajuk... nie la budak yg "ajuk" tu.. kononnya.. pic snap petang semalam balik keja...as usual.. sam...

Read more
Me encem hero.....

Me encem hero.....

lama tak cita pasal hero encem sorang nie sejak dia dah berhenti jadi pemuting tegar nie.. he he he.. Ian dah sihat.. ari tu raya demam pas...

Read more
Saya menang..mcm tak caya jer...

Saya menang..mcm tak caya jer...

he he he.. suka sbb menang giveaway kat sini... anjuran Dina..pas tu kena tag ngan Anje sekali..menang plak.. suka..suka.. sbb jarang menan...

Read more
Breakfast apa???

Breakfast apa???

morning kengkawan....salam... dah sarapan? (soalan wajib gitu tiap2 pagi) Mummy Ayu baru nak gie sarapan... pagi nie Mummy Ayu makan.... in...

Read more
Lagi cita princess bam bam...

Lagi cita princess bam bam...

ok..siang dah main make up.. malam kena kerja cikit... Mummy suwuh mop lantai.. tapi pakai beg..macam nak gie school jer... hah.......air ...

Read more
Review novel plak...

Review novel plak...

time lunchdate minggu lepas kan Mummy Ayu ada beli novel dah abis baca dah.. best sgt... nampak tak..sinopsis tu??? ha......meh Mummy Ayu ...

Read more
Korang ada ker???

Korang ada ker???

ada apa...? he he he...tengok Iris... pic time weekend lagi.. dia ada cincin batu besar... bukan main dia suka pakai & main... actual...

Read more