pssttt...sapa punya nie?

pssttt...sapa punya nie?

hadiah dah siap untuk siapa? he he he.. yg satu tu akan diberi pd tuan empunya nya ptg nie yg satu lagi, pink tu..kena tunggu dan tunggu.. c...

Read more
Apa plan weekend nie?

Apa plan weekend nie?

as salam selamat pagi... selamat hari sabtu weekend dtg lagi so..kengkawan..apa plan? Mummy Ayu... plan...sabtu ptg..nak gie buzzday party p...

Read more
Lunch kami tadi...as usual 3 of us.....plan asal tak jadi...

Lunch kami tadi...as usual 3 of us.....plan asal tak jadi...

dah mcm jadi entry wajib dah petang2 jumaat.. entry makan2... plan asal..semalam petang kitaorg nak LRT gie KLCC nak sambut belated buz...

Read more
Pizza & robot

Pizza & robot

kalu dah beli hadiah tuk anak kengkawan mesti beli untuk Ian & Iris gak (semalam lunch gie kedai mainan ngan Net & Suziey) tak sn...

Read more
Jgn kata Ian...Daddy pun join sekali..

Jgn kata Ian...Daddy pun join sekali..

lagi cite main2 kat JJ ari tu (sambung sikit lagi jer..) kan citer ari tu ..Ian main satu game kat situ lama ha...main game nie la.. mu...

Read more
Siapakah malaikat itu?

Siapakah malaikat itu?

entry sempena hari ibu esok.. pagi2 jumaat plak tu so....mari kita renungkan kejab petikan ini diambil dr mastikan bulan mei bulan mei k...

Read more
Pagi nie me super duper busy.....

Pagi nie me super duper busy.....

as salam... good morning kengkawan semua.. pagi nie Mummy Ayu super duper busy (walaupun boss takde) masuk je opis..try call boss dr sem...

Read more
Kalu ke JJ mesti kena singgah sini....

Kalu ke JJ mesti kena singgah sini....

lagi citer semalam petang.. mcm dicita tadi lepas tgk umah kaca AF kami ke tempat wajib Ian & Iris tempat main2... Iris main katak...

Read more
Kami ke sana lagi...kali kedua...

Kami ke sana lagi...kali kedua...

semalam cik Daddy off day so..balik keja..panjang la kaki gie jenjalan destinasi kami semalam.. JJ AU2 Setiawangsa Ian nak tgk umah AF ...

Read more
Novel baru beli....

Novel baru beli....

novel baru lagi... shopping2 ari jumpa novel nie mcm best..cari novel kaki seni..takde plak so..alaf pun best jugak..lama tak beli tak ...

Read more
I'm feeling.....

I'm feeling.....

as salam morning kengkawan semua --- pagi nie mood kureng sikit la rasa sedih sangat.. rasa terkilan... rasa kecik hati.. rasa tak d...

Read more
Main sampai sepah2..penin Mummy...

Main sampai sepah2..penin Mummy...

kalu weekend.. lepak kat umah tak bersepah rumah ngan mainan tak sah rasanya.... meh tgk Ian & Iris pic snap ahad petang... tengo...

Read more