Jom tgk ikan................lama rasanya tak gie sini..

Jom tgk ikan................lama rasanya tak gie sini..

masa balik seremban minggu lepas amik kesempatan la..jengah ke sini City Park..seremban 2.. lama rasanya tak gie tgk ikan2 kat situ still ba...

Read more
Kisah Klinik & ubat lagi

Kisah Klinik & ubat lagi

sekarang memang musin tak sihat la pas Ian & Iris Daddy punya turn lak tak sihat.. tengok...banyak sungguh ubat 2 kali gie kinik 2...

Read more
Jenjalan ptg jumaat

Jenjalan ptg jumaat

petang jumaat lepas kan Mummy Ayu balik awal sbb cik hubby demam pas tu..balik Seremban pun awal gak kiranya so...petang tu.....gie JJ S...

Read more
Dah 5 kali dah!!!!

Dah 5 kali dah!!!!

konon2 nya... dah 5 kali la 5 kali apa? v v v v v v v v v 5 kali pegi ..... 5 kali pegi London sbbnya...... dah ada 5 FM London he he he.. ...

Read more
Beri, beli & dapat hadiah...emm....apa tu?

Beri, beli & dapat hadiah...emm....apa tu?

sikit lagi citer yg ada kena mengena ngan buzzday party ahad lepas. .. ~~ kalu gie buzzday party.. of coz la dpt goodies bag... fail & t...

Read more
Good morning kengkawan semua!!!!

Good morning kengkawan semua!!!!

as salam.. morning kengkawan semua!!! dah sarapan? sarapan apa? selamat hari selasa!!!! entry panaskan badan nama nie...

Read more
Buzzday party Zharfan....

Buzzday party Zharfan....

dr pagi draft....petang baru siap entry gie buzzday party Zharfan...hero Kak Suzie semalam petang @ KFC Wangsa maju ma acih sbb sudi jemput ...

Read more
Tak tau nak letak tajuk apa....

Tak tau nak letak tajuk apa....

banyak entry nak buat tapi tak tau mana nak buat dulu so..layan cikit 2 la... ~~~ pic semalam nie masa gie buzzday party Zharfan.... anak Ka...

Read more