Pakai baju baru buat tido.....

Pakai baju baru buat tido.....

(ENTRY AUTOPUBLISH ARI JUMAAT ARI TU) morning kengkawan semua pic snap malam kelmarin bukan malam semalam.. malam hari rabu.. semalam ...

Read more
Projek untuk weekend nie...tak sabarnya.....

Projek untuk weekend nie...tak sabarnya.....

(ENTRY AUTOPUBLISH ARI JUMAAT PAGI)semalam before gie tgk Tisya sempat jugak la singgah ke kedai barang2 kek & kedai mainan (ada citer...

Read more

blogspot demam semalam...

As salam kengkawan semua, selamat ari sabtu, semalam satu ari tak boleh sign in ke blogspot... tension, boring, tak tau nak buat apa dah...m...

Read more
"Coke tak boleh dijual kat sini ye dik ?"  aik.....kenapa? mengapa?

"Coke tak boleh dijual kat sini ye dik ?" aik.....kenapa? mengapa?

lepas gie melawat Tisya & Amy tadi dah kul 12 .. so....mamam time la kami pun gie mamam.. sekali as usual Net mintak la air coke... ...

Read more
Cuaca jerubu kan sekarang nie?

Cuaca jerubu kan sekarang nie?

snap kul 10 am pagi nie before kuar nak gie sepital tadi jerubu kan...? hutan kat mana plak la terbakar nie? sat...tgk edit pic2 kat sep...

Read more
Sesi lawatan kami tadi ...success....

Sesi lawatan kami tadi ...success....

mcm yg distory kan pagi nie pagi nie Mummy Ayu ngan Net nak gie sepital nak gie jengah Tisya anak Amy dah masuk sepital 3 hari... kebetu...

Read more
Patut la sunyi sepi jer.....

Patut la sunyi sepi jer.....

patut la blog dia nie sunyi sepi je 2,3 hari nie sekali Mummy Ayu jengah wall FB...baru dpt tau (Mummy Ayu nie memang kurang skt FB) ...

Read more
Selamat Hari Jururawat!!

Selamat Hari Jururawat!!

as salam selamat pagi kengkawan semua busy ker pagi nie? Mummy Ayu relax sikit pagi nie sbb boss takde lagi tapi sehari nie jer..esok ad...

Read more
Sapa nak nie???

Sapa nak nie???

yum yum... apa nie? yes macarons... sedap sesangat nak tak? meh klik order kat sini ...

Read more
Layan ice cream time cuaca panas2 nie...memang best

Layan ice cream time cuaca panas2 nie...memang best

semalam petang balik keja..panas everyday pun panas sekarang nie Ian & Iris pun Mummy Ayu kasi pakai sleeveless je ari2 tak la panas...

Read more
Saya dah sihat & saya makin sihat......

Saya dah sihat & saya makin sihat......

lanjutan citer pasal mata Ian hari tu kan nie pic snap semalam petang... mata saya dah baik... dua dua mata dah sama besar kan? he he h...

Read more
Beli hadiah for Mothers Day....untuk Mummy, untuk Mak, untuk Tok Umi, untuk Ian & Iris jugak..aitttt?

Beli hadiah for Mothers Day....untuk Mummy, untuk Mak, untuk Tok Umi, untuk Ian & Iris jugak..aitttt?

time jalan2 kat JJ ari tu sempat gak jengah2 kat area hadiah2 untk mother day & teachers day so.....jumpa FM nie.. cute sgt so....be...

Read more
Coming sooonnnnnn.....tunggu ek!!

Coming sooonnnnnn.....tunggu ek!!

contest baru...coming soon... tengahari nanti.... sbb tu la buat entry nie semalam petang ....

Read more
Pas tu..kami ke sini pulak sebelum balik....

Pas tu..kami ke sini pulak sebelum balik....

tak sempat nak abiskan entry citer nie semalam petang so...sambung ari nie la yer.... still citer ujung minggu..sabtu lepas.. lepas ke bu...

Read more