Dapat nie pun dah suka... first time la katakan...I love you so much la!!!

Dapat nie pun dah suka... first time la katakan...I love you so much la!!!

tadi BW sikit2... jengah kat blog nie ... dia dah dpt nie... Mummy Ayu pun saja2 la check email sekali...eh..me pun ada.. suka2.... ye la.....

Read more
Cik Froggy yg tomei...

Cik Froggy yg tomei...

as salam... morning kengkawan.. selamat hari sabtu semalam ptg.. sowie .... sbb tak sempat nak buat entry makan2 as usual entry ptg jumaat.....

Read more
Sorry......

Sorry......

entry lewat petang sowie sbb tak sempat nak buat entry makan2 tadi sebab... hari nie Mummy Ayu half day hubby Mummy Ayu demam la so..balik ...

Read more
Membaca amalan mulia....

Membaca amalan mulia....

Mummy Ayu kan suka beli & baca novel... so..meh tgk koleksi novel2 kat opis Mummy Ayu hah..banyak tak? nie ada gak yg pinjam kawan ...

Read more
Seperti yang dijanjikan..KEPUTUSANNYA.......

Seperti yang dijanjikan..KEPUTUSANNYA.......

ok..seperti yg dijanjikan.. result keputusan "Contest Sikecik Bersama Payung" and pemenang2 nya... tahniah diucapkan.. kpd y...

Read more
Yang ditunggu2.........

Yang ditunggu2.........

suspens......??? keputusan yang ditunggu2...... v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v v ...

Read more
Latest pic......

Latest pic......

rasa lama je tak tepek pic Ian dalam blog Mummy nie so..semalam paksa la dia snap2.. walaupun dia busy lari sana sini so..dpt la sekeping...

Read more
TAMAT SUDAH...semua yg terlibat...ma acih banyaks!!!

TAMAT SUDAH...semua yg terlibat...ma acih banyaks!!!

Contest Sikecil bersama payung dah pun selesai..alhamdulillah... proses pemilihan pemenang pun dah hampir sampai ke punghujung.... follo...

Read more
And peserta2 yg comel2 & pelbagai aksi...

And peserta2 yg comel2 & pelbagai aksi...

ok.....nie semua pic si kecil dgn payung yg telah menjoinkan diri dlm contest Mummy Ayu emm....semuanya ada 30 penyertaan.. sambil kengk...

Read more
Malas sgt nak gie keja pagi nie.....

Malas sgt nak gie keja pagi nie.....

as salam selamat pagi kengkawan semua!!! pagi nie masa bangun tadi rasa malas je nak gie keja tapi memimirkan hari nie last day keja un...

Read more
Wedding invitation.....musin cuti sekolah kan.....

Wedding invitation.....musin cuti sekolah kan.....

minggu depan dah cuti sekolah bila cuti sekolah biasala..banyak la jemputan kenduri kawin tapi actually..sekarang lum cuti sekolah pun ...

Read more
Pas anak2...now Mummy pulak....

Pas anak2...now Mummy pulak....

hari tu anak2 yg tak sihat hari nie...Mummy dia pulak yg rasa tak sihat.. 2, 3 hari lepas memang selalu sakit kepala.. rasanya sbb tak c...

Read more
Princess manja sorang nie...

Princess manja sorang nie...

ini dia princess bam bam Mummy yg sangat manja semalam balik keja dia ikut Tok Abah amik Mummy kat terminal one s'ban naik je keta..Mu...

Read more
Choki choki....

Choki choki....

as salam... good morning kengkawan semua.. dah sarapan? sarapan apa? Mummy Ayu dah sarapan dah.. nasi lemak + kopi panas.. alhamdulilla...

Read more
Thank you so much kpd.....

Thank you so much kpd.....

dah siap dah terjah semua yg join contest Mummy Ayu tu kpd semua yg sudi join ramai gak yg ber PS semata2 nak join nie tq so much sgt2!!! ta...

Read more
Contest Sikecil Bersama Payung

Contest Sikecil Bersama Payung

ok.....hari nak anjurkan satu contest kira 1st contest tuk tahun 2011 nie manjang buat giveaway jer so..... "Contest Sikecik Bersam...

Read more
Aik...kenapa sandal BEN10 nie ada kat opis Mummy???

Aik...kenapa sandal BEN10 nie ada kat opis Mummy???

emm..agak2 korang kenapa sandal BEN10 nie ada kat opis Mummy Ayu dah BEN10 tu confirm la Ian punya kan? a. Ian ikut Mummy gie keja b. Mummy ...

Read more
Proses checking bermula sudah.....

Proses checking bermula sudah.....

emmm... busy buat checking nie dah mcm cikgu plak he he he... walaupun mood mcm kureng jer tapi bila layan nie terhibur gak la... (jab lagi ...

Read more
Closed ~ this morning yer.....

Closed ~ this morning yer.....

as salam kengkawan semua selamat pagi... bukan blog Mummy Ayu yg closed tapi contest Mummy Ayu .. tarikh tutup semalam but...ada yg komen......

Read more
Layan princess bam bam manja  nie, sekarang dah jadi drama queen pulak....

Layan princess bam bam manja nie, sekarang dah jadi drama queen pulak....

pic ahad lepas... one of my aktiviti weekend lepas.. selain dr.. masak.... kemas umah.... basuh baju, sidai baju, lipat baju, of coz l...

Read more