Minggu nie temanya kuning..so yellow here we are!!!!

Minggu nie temanya kuning..so yellow here we are!!!!

as salam.. morning kengkawan salam sabtu di hujung minggu semalam jenjalan..cari baju kuning for Ian & Iris sebab tema minggu nie kuning...

Read more
A little something from Nuffnang for Ian & Iris..

A little something from Nuffnang for Ian & Iris..

hah..jgn tergezut lak.. tetiba Mummy Ayu dapat hadiah dr Nuffnang sebenarnya..hari tu kan dpt cek Nuffnang so..Mummy Ayu belikan something f...

Read more
Ustaz & Ustazah tecik Mummy....

Ustaz & Ustazah tecik Mummy....

pic snap malam semalam Iris la mula tacau Mummy tgh nak gosok baju & tudung dia pun nak gak pakai tudung dtg Ian ..dia nak gak takkan la...

Read more
Air kena potong???....

Air kena potong???....

dah 2 hari dah umah Mummy Ayu takde air.. ......... bukan la takde air sepenuhnya air tangki ada lagi la so.....maksudnya kami mandi tau.. n...

Read more
Semalam lunch...makan rebung di REBUNG

Semalam lunch...makan rebung di REBUNG

and yes... masuk dah citer lunch semalam kami plan dari isnin dah alhamdulillah...berjaya gak ye la..kadang2 plan2 tak jadi... semalam....su...

Read more
Apa..........ingat sampah ker?

Apa..........ingat sampah ker?

as salam.. salam di pagi jumaat... pagi nie sekali lagi kita dikejutkan dengan kes yg tidak asing lagi di negara kita kes buang bayi tapi se...

Read more
Tomorrow ......

Tomorrow ......

tak sempat la nak citer bachelor party lunch tadi..... so........ esok pagi la ek... tu je nak citer...apa pun...esok jumaat......yeah!!!...

Read more
Hadiah untuk siapa nie???

Hadiah untuk siapa nie???

sweet jer wrapping paper nie... semalam jumpa, terus beli and bersesuaian plak dgn hadiah nie... nie hadiah untuk one of my friends pun...

Read more
Aksi2 comel dalam kereta......

Aksi2 comel dalam kereta......

kalu dah aksi2 comel tu dah tentu bukan aksi Mummy Ayu tapi of coz la aksi 2 org buah hati pengarang jantung Mummy Ayu nie Ian & Iris...

Read more