Aik...sapa yg bukak hadiah tu???

sambung sikit lagi citer buzzday party Ian last weekend
pas dah abis semua tetamu balik...
dalam kul 5 lebih la semua selesai...
apa lgi sibukla masing2 nak bukak hadiah
jgn tak tau..budak tecik nie pun sama..
tengok..dia pun dapat hadiah..
suka la....
Mummy & Daddy pun beli hadiah gak
tapi tak sempat nak balut..dah kasi
so..takde la nak buka2..
nie Untie Tety yg kasi...
ma acih!!!!
Ian with his presemts..
suka dia
and maintain lagi ngan baju chef dia tu
dia pun buka la
satu, satu
ada mainan
ada buku
ada baju, ada kasut, ada jam
and macam2 la..
ma acih semua!!!
semua hadiah Ian suka...
and Ian ada pembantu petang tu
nie budak bam bam nie
bila dah bukak dia punya..
"satu jer?"
aik..nie kan buzzday Ian
nasib dia ok..
"takpe..Iris tolong bukakkan hadiah Ian ek?"
nasib Ian pun kasi
tu yg dia tolong bukak kan tu

seronok tgk bila dua beradik nie tak gaduh...
and bukan Ian & Iris jer dapat hadiah
Mummy pun.....
daripada Watie & Tety
hadiah housewarming gitu
tq so much dear!!
tapi...of coz bukan Mummy Ayu yg buka
see....sorang satu tolong bukakan..
and..ada gak hadiah yg ditake overkan
Iris...dok la berkepit & berpeluk ngan mainan nie
dia bawak ke mana2 pun petang tu
dia heret jer..nak angkat..besar
so..dia heret la telinga dia
lawak jer
and sekali lagi..nasib Abang Ian dia tak kisah
pas dah buka semua
ini hasilnya
TQ so much kepada semua yg kasi hadiah
Ian sayang semua!!!!
muah muah!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. ayu.. sorry sgt2 tak dapat dtg birthdat Ian hari tu.. last minute balik pilah.. huhuhu...

    ReplyDelete
  2. wah....canteknye selipar angry bird tuh!!!!

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...