Patutkah Mummy Ayu???

Mummy Ayu pun confius.....
patutkah...
Mummy Ayu
merajuk
ataupun
marah
?????
sebab apa kengkawan tanya????
mana taknya
ingat tak Mummy Ayu ada citer kat entry nie hari tu kan
Daddy kan jadi babysitter "Sit" nie
sementara tuan empunya nya balik kampung
mula2 cakap seminggu jer
ini
dah nak masuk 3 minggu
tak balik2 lagi si 'Sit' ni....
bila Mummy Ayu tanya
dia kata..
kawan dia nak kasi kat dia jer
pulak??
padahal Mummy Ayu dah bincang dah
Mummy Ayu
~ tak suka
~ tak setuju
~tak sokong
~ tak nak
emmmmm
tak kan nak gaduh2 pasal 'Sit' ni kot?
:-(
entah la....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

19 comments:

  1. Mummy.... Ninie eeiii geli la.... liuk lentuk badan ni ha.... Kalau Ninie maunya merajuk+marah.... wink3

    ReplyDelete
  2. eeeeeeeeeeee
    takutnye!
    takyah la kak ayu...
    kene pk keselamatan anak2 gak..huhu!
    tu kalu saye la, :)

    ReplyDelete
  3. kalau saya..saya pikir keselamatan kak..
    kita xtau ape jadi pada masa hadapan..
    pikir2 kn..
    seram...

    ReplyDelete
  4. huhuh
    saing la kita arini ayu
    aku tgh emo ni jugak ni...
    more to meroyan..

    ReplyDelete
  5. Ayu...Along rasa elok pulangkan la..sebelum apa2 jadi..kalau yg besar2 ditimpa musibah xper..jgn si comel berdua tuh...geli pun yer gak..yewww

    ReplyDelete
  6. ya allah....tak t=yahlah ayu...takut tengok huhu

    ReplyDelete
  7. ohoooo no!
    xkn ku benarkn peliharaan ini dirumahku. geli.

    ReplyDelete
  8. taknakkkkkkkkk!

    sian ayu, camno tu?..tunjuk perasaan boleh?~ ngee =P

    ReplyDelete
  9. Ohhh tidak!!! Intan pon rasa baik pulangkan atau minta izin kwn ur hubby tu utk bagi pada someone else pula. Geli!!!

    ReplyDelete
  10. kalau tak nak bela, bagi kat zoo jek kot.. :P

    ReplyDelete
  11. alamak.. cannot la mummy ayu.. cannot.. for safety jugak.. better find the other best solution.. cannot cannot.. untuk keselamatan anak anak jugak tuh

    ReplyDelete
  12. Hehe, anak2 kecik lg lah. bahaya huhu baik pulang kan je :\

    ReplyDelete
  13. hasihh...geliii!! siyesss takut!!!!

    ReplyDelete
  14. takutnya bela ular, kita geli dengan ular ni takat ni tak pernah pegang lagi

    ReplyDelete
  15. bahaya la...kalau cik rose tak nak geli...

    ReplyDelete
  16. eeeeeee..... klu sy pon taknak la ayu....
    geli la...
    lagik satu takut bhyakan anak2 nnti.... huhu....

    ReplyDelete
  17. alamak..yana pun tak setuju sangat...pujuk la lebih sikit cik abang tu mummy ayu....

    ReplyDelete
  18. better not ayu...discuss elok2...memang benda ni katanya jinak kan..tapi kita tak tau di masa akan datang.......no no no plss

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...