Cuba kita ikat balik diaorang mcm tu...baru tahu..gerammmm

nak jugak buat entry pasal nie
walaupun dah ramai yg buat
geram tul baca....
tadi tak sempat nak story kan
meeting
nie dah abis
baru boleh..
sakit hati, marah, geram
semua ada
pada masa yg sama..
kesiannya kat baby tu
kesian kat parents dia
mesti sedih sgt bila tgk anak tersayang diperlakukan mcm nie
minta2 sapa yg buat tu
cepat2 kena tangkap
dan dijatuhkan hukuman yg sepatutnya
and boleh tak..
kita ikat & tampal mulut dia mcm yg diaorang buat nie
bagi dia rasa....macam mana
geram sgt...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. betul..hrp dpt pembalasan setimpal org yg buat ni..geram nyee...!

    ReplyDelete
  2. bc kat blog kwn2 len tadi. drg kater khianat...

    ReplyDelete
  3. meh2 kita ikat diorg lak..tp sape ek diorg tu..xdapat tangkap lg kan..

    ReplyDelete
  4. td tgk vidoe dia mmg rasa nak menangis tgk bdk2 tu dilakukan mcm tu

    ReplyDelete
  5. ngan along confirm aku pijak kasik lunyai...bodoh xde otak nyer org..

    ReplyDelete
  6. betul2.....ila tgk smlm video ni mmg terkejut giler n marah sgt!

    ReplyDelete
  7. sapalah sanggup buat macam ni..kesiannya sangat...

    ReplyDelete
  8. rasa mcm nak lempang je sekor sekor kan..

    ReplyDelete
  9. nak lepas geram pon agak2 ler..mybe dorg nieh tekanan jiwa kot..xbuleh pikir dengan penuh kemanusiaan...heeee kesian budak2 tue

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...