Dia sudah masuk opis hari nie

assalamualaikum..
good morning kengkawan semua

hari nie my boss sudah masuk opis
so..of coz kelam kabut sikit
fail & surat banyaks yg dia kena baca
meeting..pagi & petang
PA pun confirm la kelam kabut gak
so..kalu Mummy Ayu lama tak update tu ..faham2 la
tapi...
rasa2 nya
sempat kot update nanti..
happy working!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. hai ayu
    lama tak singgah sini
    kita pon opis kelam kabut juga
    nak pindah nye pasal
    bizi gile

    ReplyDelete
  2. hehe...faham sgt tuh...bila boss masuk...ader2 je...YM tahu sgt, sebab YM pun ala-ala PA gak...kalo boss takde, heaven giler..kehkeh

    ReplyDelete
  3. nureen slalu mmg x leh update kerap so nureen wat schedule.. kira tiap2 pg mmg auto la.. wat siap2 ptg b4 blk keja hehee

    ReplyDelete
  4. mcm biasa mesti sempat punya ayu update blog..tak mcm ena, klu bz mmg tak smp nak update blog..nak BW lagi la hujung-hujung bulan baru blh terjah blog org lain

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...