Bye bye!!!

emmmm..
Mummy nak wish bye bye kat sini
Bye Bye
tapi..
bukan kat kawan2
or sapa2 pun
cum bye bye kat....
Cik Ti yang baik hati
tolong 'kemas' opis Mummy Ayu
sebab...
semalam ada org datang opis dah
diaorang pasang zink macam nie
kat lorong2 and lubang2
yg selalu Cik Ti tu kuar
and buat aktiviti mengemas diaorang tu
bila kita org dah balik
alamak.....
brother tu perasan plak Mummy Ayu snap2 semalam petang
he he he..
takpe la yer bro..
masuk blog nie
he he he...
so..pagi nie alhamdulilah...
opis Mummy Ayu tak diterjah lagi
and harap2 berkekalan la macam tu
amin....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

5 comments:

  1. wah mummy_ayu mesti da lega..operasi sy kat rmh lom bermula tg weekend ni; tapi pagi smlm dan tadi sy masih terserempak dgn mereka lagi; geeeeli geeleeman

    ReplyDelete
  2. brader tuh mcm terkejut beruk jer kan..huhu...

    ReplyDelete
  3. igt byebye kt en u*** yg kt umah tu..hehe~

    en ti rupanya...^_^..glamer brother tu..ihiks =P

    ReplyDelete
  4. dulu opis ila pun kena serang..pastu panggil pest control... terus hilang

    ReplyDelete
  5. hehehehhe nsb baik la bro tu tak buat peace kan hehehehhe

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...