Shopping online..lama tak buat kan...


semalam petang sampai bungkusan nie
kalu bungkusan mcm nie..
harus la hasil shoppingan online
lama tak shopping online
nie pun kebetulan jer
terbaca kat satu blog nie
dia dah beli coupon ..extra tapi tak pakai
so..dia buat lelong la..
laju jer Mummy Ayu roger2..
dapat la satu
so..semua detail email kat dia
transfer bayaran
and semua yg tolong uruskan..
siapa kah dia yang dimaksudkan?
dia ialah
ma acih yer dear!!
and apa yang Mummy Ayu beli kali nie...
fragile????
emmm....
and ini dia
mini canvas
plih punya pilih
gambar nie yg Mummy Ayu berkenan
tu Ian & Iris with canvas tu
tecik jer..nama pun mini canvas kan?
tapi suka...suka...
tak gantung pun lagi
tq Dya!!!

* napa Iris buat mulut mcm tu?...emm

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. bestnye.. jue pun br dapat canvas printing yg beli kat milkadeal.. belum gantung lg gambonye..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...