Ikat rambut banyak banyak

satu lagi projek hujung minggu kami
pas dah main color2..
Mummy Ayu layan tocangkan rambut princess Mummy nie
sejak dah berambut pendek..
and dah lama dah pun rasanya
tak ikat rambut banyak2 mcm nie...
nasib baik la Iris nie duduk diam2
sbb take time gak nak ikat banyak2 mcm nie kan.. 
and bila dah siap
suka la dia
siap gie tengok cermin and pusing2 lagi rambut dia
suka la tu..
tapi..bila nak tido
dia tak nak ikat rambut
mesti nak buka
kata dia sakit..
maybe sb tertarik2 tu kot...

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. Rajinnya buat dandan banyak2. Mesti lenguh tangan mummy kan??

    ReplyDelete
  2. comel je Iris wat rambut camtu..
    Mama nya rajin :)



    Salam singgah,
    Blog : bilaupttestmulapositif.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. mak ai.. tak penat ker tu.. hehehehe
    comel jer Iris.. :)

    ReplyDelete
  4. ada anak perempuan mcm ni la..cer si kembar dah besar sok..confirm mama eh ni kena buat mcm ni...Dania rambut pendek..selamattt...

    ReplyDelete
  5. comel iris,nmpknye zt xmerasalah nk pintal byk2 rmbut maryam tu..nk ikat 1 getah pon dah menggeliat die

    ReplyDelete
  6. kyra panggil ni rambut pusing2...
    penah try buat skali tp gagal...sbb tuan punya badan asyiklah pusing ke kanan ke kiri

    ReplyDelete
  7. yana baru je kerat pendek rambut anak yana...tak tahan dia bila kita ikat je dia bukak...pendek ni kan senang..bebas nak buat apa pun

    ReplyDelete
  8. comel sangat..sesuai dengan aksi manjanya

    ReplyDelete
  9. umairah mmg tak bg ena sentuh rambut dia

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...