Orang projek kat bawah jambatan.......

tajuk entry panas jer..
tapi betul nie...
meh nak story .....
semalam balik keja
as usual..lalu la kat sungai klang tu kan
nak tunggu bas 
sekali..tgh beratur tu
nampak orang duk tgk2 kat bawah tepi sg klang tu
pas tu ada yg snap2 jugak
eh..
ada apa tu?
ada shooting ker?
ada org nak bunuh diri ker?
nak gie tgk..tak leh
sbb tengah beratur.....
alahai..lambat plak bas sampai
sekali..
bas sampai and bas 2 tingkat lak tu..
cantik sgt nak skodeng kan
so..laju jer duduk atas & duduk sit tepi tingkat
and tengok2.....
ada org dok buat projek kat situ
emmm...
tapi kan bukan projek yg em em.. tu
censored_big_icon.gif (1919 bytes)
tapi..
diaorang tgh projek mengecat nie
he he he..
see..diaorang tgh cat simen kat tepi tu
agak2..diaorang nak lukis kat situ kot
and..ada sorang tu..
rambut dia..tengok ek...
nampak tak..kat yg Mummy Ayu point tu
rambut dia panjang sampai kat kaki
and dia buat dredlock plak tu..(betul ker ejaan..ntah)
tu mesti artist tu...bukan artis berlakon
tapi artist yg lukis2 tu
emm..dinding dah penuh
diaorang nak lukis kat situ plak
tapi ok gak sbb cantik bila tengok tu
cuma..bila hujan
kawasan tu kan selalu naik air
....maybe diaorang guna cat yg tahan kot

kalu balik nanti ada apa2
Mummy Ayu update lagi esok ek..
:-)

he he he...
tipah tertipu tipah tertipu
Net pun kena dlm phone tadi
yer yer je kan tajuk..
:-)
jgn mare yer...



mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. Wah mesti cantik kan !
    Seni artis jalanan ni ..
    Mummy Ayu sok update lagi k. Lokasi kat area sungai Pasar Seni ke?

    ReplyDelete
  2. saya terkenaaaaaa. hehehehehe
    panjang nya rambut dia yer.. kalah rambut saya.. ehehehehehe
    (^_^)
    kreatif la mereka2 ni.. tak sabar nak tau hasil lukisan mereka..

    ReplyDelete
  3. actually biler letak tajuk gempak, potensi entry kita dapat banyak kunjungan adalah kuat..huhu...pasal tu kekadang kena buat tajuk yang sgt2 gempak..baru ramai dtg komen...huhu..cantik kan mural2 diorang lukis..

    ReplyDelete
  4. kekekke cepat2 klik ... a'ah la panjangnya rambut dia

    ReplyDelete
  5. memang panas betoi tajuk mummy ayu...kikiki...boleh pulak dia simpan rambut panjang cenggitu kan...kalo tido idak ke terbelit-belit dengan kaki...hahahahaha

    ReplyDelete
  6. Ingatkan projek panas tu... Huhu... Bikin panas je mummy ayu ni...

    ReplyDelete
  7. ayokk kamu , leh kasi ku pengsan baca tjuk entry wakakak

    haah , org2 cmni mmg artis lew.. sure tereeeerrr melukis.
    ok jgk diorg wat cmtuh , kasi cun skit bwh jmbtan tu ..

    ReplyDelete
  8. looo..ingatkan ehem ehem tadii..kikikiii

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...