Suka nya dua beradik nie

Suka nya dua beradik nie

pic malam semalam.. tolong hantarkan Uncle Apiq gie tempat keja dia kejab so...masing2 sibuk nak naik mainan ulat nie suka la bila dapat nai...

Read more
Senarai penuh semua little chef yg join Little Chef Giveaway

Senarai penuh semua little chef yg join Little Chef Giveaway

alhamdulillah.. tamat sudah giveaway simple Mummy Ayu and thank you so so so so so so much kepada semua yg sudi join Little Chef Giveaway a...

Read more
Cuba kita ikat balik diaorang mcm tu...baru tahu..gerammmm

Cuba kita ikat balik diaorang mcm tu...baru tahu..gerammmm

nak jugak buat entry pasal nie walaupun dah ramai yg buat geram tul baca.... tadi tak sempat nak story kan meeting nie dah abis baru boleh.....

Read more
Little Chef Giveaway

Little Chef Giveaway

dengan lafaz bismillahirahmannirahim... Mummy Ayu nak anjurkan satu simple giveaway sempena buzzday my hero..Ian (selalu buat awal..kali nie...

Read more
Pagi nie Mummy Ayu ada mesyuarat....

Pagi nie Mummy Ayu ada mesyuarat....

kul 10 nie Mummy Ayu ada mesyuarat asyik boss je gie meeting PA pun nak gak.. :-) tak tau la abis kul berapa.... harap2 tak lama la sbb M...

Read more
Nur Syahirah Binti Alwi....happy buzzday!!!!

Nur Syahirah Binti Alwi....happy buzzday!!!!

assalamualaikum and morning kengkawan semua!! hari nie.. 29.2.2012 4 tahun sekali jer ada tarikh nie dalam kalender and today is... hari yg ...

Read more
Goreng pisang.....pisang panas

Goreng pisang.....pisang panas

petang2 ni sedap layan goreng pisang yum yum tadi Mummy Ayu kirim kat kawan opis RM 3 jemput makan meh... :-)

Read more
Closed????

Closed????

apa yg closed? yg pasti bukan blog Mummy Ayu la yg closed sbb blog Mummy Ayu sentiasa open untuk dibaca & di blogwalking... :-) tapi.. y...

Read more