Salam Maulidur Rasul!!

Salam Maulidur Rasul!!

assalamualaikum... selamat pagi semua.. salam maulidur rasul kepada semua ... Maulidur Rasul ( Arab : kelahiran Rasul) adalah hari berseja...

Read more
Long weekend!!!!

Long weekend!!!!

assalamualaikum... morning semua!! minggu nie..cuti panjang.. best kan?

Read more
Lepas makan...kita main pulak...

Lepas makan...kita main pulak...

pas dah makan semua time for game.. game fav..of coz la rebut kerusi semua pun main ramai tu pun ramai yg tak dtg seronok semua Ian..lagi la...

Read more
Birthday celebration Ian @ Tadika Angkasa Ria

Birthday celebration Ian @ Tadika Angkasa Ria

ok..masuk da citer buzzday Ian kat tadika pagi tadi (petang nie laju la update sbb nak abiskan citer buzzday Ian ~ kalu sempat) so..sampai2 ...

Read more
Goodies Bag Angry Bird......dah ciap

Goodies Bag Angry Bird......dah ciap

and ..setelah berhempas pulas (chewah..mcm susah sgt jer) akhirnya.. siap jugak goodies bag angry bird nie pagi tadi.....sebelum gie tadika ...

Read more
Kek birthday Ian kat tadika tadi....

Kek birthday Ian kat tadika tadi....

koleksi kek buzzday Ian dari umur 1 tahun hingga la ke 5 tahun and buzzday cake Ian untuk tahun nie... kat tadika.. (nanti ada lagi 1) of c...

Read more
Nie la yg busy semalam tu.

Nie la yg busy semalam tu.

nie la antara yg semalam Mummy Ayu busy kan dok buat cookies.... mula2 plan nak buat no 6 jer tapi sebab acuan no 6 pun satu so..lambat la k...

Read more
Apam angry bird

Apam angry bird

kan buzday Ian kat tadika Mummy Ayu buat theme angry bird so..semuanya pun angry bird la termasuk la apam nie.. tapi.. harusla bukan buat se...

Read more
Today he is 6 !!!!

Today he is 6 !!!!

assalamualaikum tak eh ckp morning dah sbb dah tengahari maybe ramai yg dah kuar lunch pun Mummy Ayu baru la nak update blog nie. hari nie b...

Read more
emmmm.......baby???

emmmm.......baby???

jgn suspen or tergezut plak bie bukan scan pic baby baru yer... tapi scan pic Ian...6 tahun yg lepas.... flash back... 6 tahun yg lepas .....

Read more