Kena tahan polis trafik tadi

Kena tahan polis trafik tadi

busy tul ari nie tak sempat pun nak update blog.. kuar lunch tadi pun..tak snap2 .. Net yg snap...so..kena tunggu entry dr dia la tapi..nak ...

Read more
Senduk, senduk..Iris....Biskut Coklat

Senduk, senduk..Iris....Biskut Coklat

assalamualaikum.. morning kengkawan semua.. hari nie dah jumaat.. lagi 1hari jer.. esok...going to be busy.. alamak.. ~~~ nie pic hari tu la...

Read more
Tadi yg dah ready..nie yang belum ready...

Tadi yg dah ready..nie yang belum ready...

tadi kan Mummy Ayu dah update kan bahan2 yg ready ... yg belum ready pun... banyak gak lagi la.. antaranya:- ~ nak amik cookies ~ nak packin...

Read more
Antara yang dah siap untuk party weekend nie..

Antara yang dah siap untuk party weekend nie..

weekend lepas kan cuti panjang plus Mummy Ayu pun amik cuti lagi so....selain dari sambut buzzday Ian sambil2 la layan preparation untuk par...

Read more
Hasil kerja Ian at school

Hasil kerja Ian at school

sambil2 sambut buzzday Ian kat tadika minggu lepas dapat gak Mummy tgk aktiviti Ian kat tadika and hasil kerja Ian ada gak yg ditampal kat d...

Read more
Tengok.....berani tak Ian???

Tengok.....berani tak Ian???

assalamualaikum morning semua .... semalam kan cerita pasal Ian ngan rabbit hari nie.. nak cita pasal Ian ngan satu lagi haiwan emmm... kalu...

Read more
Baru 3 orang cucu tapi kalu bertiga....nak pecah rumah dibuatnya..

Baru 3 orang cucu tapi kalu bertiga....nak pecah rumah dibuatnya..

kat sebelah parents Mummy Ayu baru 3 orang cucu jer tapi kalu tiga2 ada gamat rumah.... nie aktivti diaorang weekend lepas emm... Abang Ian ...

Read more
Journey 2 Mysterious Island.....

Journey 2 Mysterious Island.....

dalam busy2 last week sempat gak gie tengok wayang.... mula2 tu tak tau gak nak tgk citer apa sekali terbaca kat blog Nana dia gie tgk citer...

Read more
Asyik citer pasal Ian jer..citer pasal Iris plak yer

Asyik citer pasal Ian jer..citer pasal Iris plak yer

asyik citer pasal Ian jer kan ye la..buzzday Ian so..meh layan citer Iris plak Iris ngan kotak ajaib dia dulu kotak nie letak brg2 mainan ma...

Read more
Hadiah simple dulu......

Hadiah simple dulu......

tahun nie macam no idea jer nak kasi hadiah apa untuk Ian so.... jalan2 last minit hari tu ngan Tok Umi last2 beli baju angry bird jer untuk...

Read more
Sambungan citer Ian terkebil2 masa celebrate buzzday kat tadika l..

Sambungan citer Ian terkebil2 masa celebrate buzzday kat tadika l..

ok.....sambung sikit lagi citer sambut buzzday Ian kat tadika last week... kan ada citer tetiba Ian terkebil2 & gosok2 mata time nyanyi...

Read more