Bertukar............

Bertukar............

Ingat tak baru2 nie Mummy Ayu ada buat satu entry pasal GUMP’s with extra sugar & semak gula dulu so..follow up dari entry hari tu la ...

Read more
Pas dinner...layan nie plak..yum yum...

Pas dinner...layan nie plak..yum yum...

semalam pas dinner kami layan ice cream pulak tetiba jenjalan semalam balik keja maa beli lauk tu nampak ice cream nie macam best jer so..be...

Read more
Dinner malam semalam

Dinner malam semalam

sekarang nie kan Mummy Ayu memang tak masak dinner sbb balik keja terus ke rumah Ibu so..confirm la dinner kat sana kecuali.. kes2 mcm malam...

Read more
Bye bye!!!

Bye bye!!!

emmmm.. Mummy nak wish bye bye kat sini tapi.. bukan kat kawan2 or sapa2 pun cum bye bye kat.... C ik Ti yang baik hati tolong 'kemas...

Read more
Dugaan hidup di dunia....

Dugaan hidup di dunia....

assalamualaikum morning kengkawan semua salam hari jumaat... pagi2 jumaat nie saja nak buat entry renungan sejenak ~~~ setiap insan pasti ha...

Read more
Al Fatihah untuk Arwah Faris Nur Daniel

Al Fatihah untuk Arwah Faris Nur Daniel

Mummy Ayu seboleh2 elak nak baca kisah nie bukan sebab apa sbb tau... bila Mummy Ayu baca confirm2 Mummy Ayu nangis punya tapi...bila dapat ...

Read more
Ma Acih semua!!!!!!!

Ma Acih semua!!!!!!!

follow up entry semalam nie... Mummy Ayu nak ucap terima kasih sesangat sb pelbagai komen & pandangan yg diberi oleh kengkawan semua Mum...

Read more
Update penyertaan setakat malam semalam......

Update penyertaan setakat malam semalam......

malam semalam saja jer la update nama2 little chef yg join giveaway Mummy Ayu sambutan...amat2 menggalakkan tq so much pada semua yg join p...

Read more
Congratulations to my BFF!!! you did it!!!

Congratulations to my BFF!!! you did it!!!

assalamualaikum. and morning kengkawan semua!!! 1st entry of today.. nak say congrats to my BFF sbb dia dah lulus exam dia CONGRATS NET !!!...

Read more
Patutkah Mummy Ayu???

Patutkah Mummy Ayu???

Mummy Ayu pun confius..... patutkah... Mummy Ayu merajuk ataupun marah ????? sebab apa kengkawan tanya???? mana taknya ingat tak Mummy Ayu a...

Read more
Opis Mummy Ayu diserang

Opis Mummy Ayu diserang

suspen je tajuk tapi memang betul pun meh tgk.. bersepah2 opis pagi nie datang terkejut la jugaks bulu ayam..hancur last2 Mummy Ayu buang bu...

Read more
DVD terbaru yg Mummy Ayu layan..Seeking Justice..best!

DVD terbaru yg Mummy Ayu layan..Seeking Justice..best!

last weekend Mummy Ayu layan satu dvd nie bukan Mummy Ayu beli or minat pun Daddy yang punya tapi dia dok cakap best..best so...layan la.. a...

Read more
Wordless wednesday....

Wordless wednesday....

assalammualaikum morning kengkawan!! pagi rabu..tetiba jer blank so..kena warm up jab cari idea sambung lagi nanti.. :-) happy breakfast!! h...

Read more
Semak Gula dulu……..

Semak Gula dulu……..

GULA…memang manis tapi kalau berlebihan , boleh kena kencing manis same goes to kanak kanak……….. so..kita sebagai parents kena la memb...

Read more