Ma acih my BFF sbb belanja kat MPH tadi....muah muah!!!

Ma acih my BFF sbb belanja kat MPH tadi....muah muah!!!

pas dah kenyang makan kami gie ke kedai fav kami mana lagi.. ke MPH la sekarang dah relocate kat sebelah burger king ok la.. tapi kecik berb...

Read more
Lunch kami berdua tadi.....simple tapi mengenyangkan

Lunch kami berdua tadi.....simple tapi mengenyangkan

tadi...as usual friday lunch hour Mummy Ayu of coz kuar ngedate ngan Net destinasi kami hari nie... (pinjam gambar jab yer...) ke pastis Mid...

Read more
Busy sgt semalam ngan hari nie sebab....

Busy sgt semalam ngan hari nie sebab....

dari semalam hingga la ke hari nie Mummy Ayu quite busy gak kat opis sebabnya.... keja..memang la banyak boss ada kan so..banyak surat &...

Read more
Tak sangka blog Mummy Ayu pun ada gak silent reader

Tak sangka blog Mummy Ayu pun ada gak silent reader

masa gie sambut buzzday my sis hari tu dapat tau satu perkara yg..make me happy la apa tu? he he he malu nak citer.tapi nak gak citer... rup...

Read more
Disebalik celebration buzzday Shyra...

Disebalik celebration buzzday Shyra...

lagi pic masa celebrate buzzday my sis hari tu Ian & Iris tapi tengok tau.... Iris gak yg pegang pisau nak potong kek sama je citer masa...

Read more
Gie PD malam hari tu, tapi bukan gie mandi laut...

Gie PD malam hari tu, tapi bukan gie mandi laut...

so.....nak sambung citer semalam kan semalam....slow giler nak upload gambar so..balik rumah..upload kat umah..lagi laju..best... malam 29.2...

Read more
Sorry kerana terpaksa postpone....

Sorry kerana terpaksa postpone....

assalamualaikum.. morning kengkawan semua and selamat hari jumaat.. lega sgt sbb dah jumaat mcm penat sgt jer minggu nie ~~~ 1st ly Mummy Ay...

Read more
Tak berapa nak suprise la...

Tak berapa nak suprise la...

malam semalam.. Mummy Ayu ngan family (yg ada je la) ke PD.... nak celebrate buzzday yg lain dr yg lain ye la.. 4 tahun sekali kan buat simp...

Read more
Busy nya hari nie, dah la nak download gambar pun lambat........

Busy nya hari nie, dah la nak download gambar pun lambat........

geram tul Mummy Ayu nak buat entry pasal buzzday sis Mummy Ayu malam semalam tapi..punya la slow nak download gambar hangin jer.. dah la tu....

Read more
For you sis.....

For you sis.....

assalamualaikum.. morning kengkawan semua pagi nie terlambat sikit sampai opis tapi nasib boss lagi lambat so..lega la..... malam semalam Mu...

Read more
Suka nya dua beradik nie

Suka nya dua beradik nie

pic malam semalam.. tolong hantarkan Uncle Apiq gie tempat keja dia kejab so...masing2 sibuk nak naik mainan ulat nie suka la bila dapat nai...

Read more
Senarai penuh semua little chef yg join Little Chef Giveaway

Senarai penuh semua little chef yg join Little Chef Giveaway

alhamdulillah.. tamat sudah giveaway simple Mummy Ayu and thank you so so so so so so much kepada semua yg sudi join Little Chef Giveaway a...

Read more