Chocolate..chocolate..yum yum

Chocolate..chocolate..yum yum

hari nie bawak bekal nie semalam beli sbb stok dlm laci kat opis dah abis Hershey's Dark Choc.. yum yum Mummy Ayu suka dark...

Read more
Jangan kasitahu orang lain tau..nie rahsia......

Jangan kasitahu orang lain tau..nie rahsia......

salam and morning semua salam jumaat.. pagi nie nak cita satu rahsia kat sini tapi jangan kasitahu orang lain tau pagi ni Mummy A...

Read more
Simple celebration birthday daddy...semalam

Simple celebration birthday daddy...semalam

ok...semalam kan birthday hubby Mummy Ayu so....dia balik awal sikit.. Mummy Ayu yg lambat sbb accident tu kan so....just beli kek tecik... ...

Read more
Accident semalam petang

Accident semalam petang

salam and morning semua alhamdulillah...masih sihat walafiat lagi..Mummy Ayu ari nie sbb.. semalam petang Mummy Ayu terlibat dengan satu kem...

Read more
Berminat nak tempah ker???

Berminat nak tempah ker???

follow up entry hari tu pasal baju gown Iris yg Tok Umi jahitkan ada yg tanya Tok Umi amik tempahan tak??? jawapan nya ~ Ibu Mummy Ayu meman...

Read more
MAHA NS 2012

MAHA NS 2012

ok..cukup2 la cita pasal Daddy so..sambung sikit citer jenjalan weekend lepas ahad tu..kami gie MAHA NS kat parai last day pun so...pagi tu....

Read more
Melepas rindu......please....

Melepas rindu......please....

lagi cerita pasal daddy (sempena buzzday dia..) hari tu Daddy cerita la lepas dah rindu dia emm..rindu kat sapa selain dr Mummy Ayu am I jel...

Read more
Special untuk birthday boy....

Special untuk birthday boy....

he he he.. lagi entry pasal birthday boy ..boy???.....birthday man la.. sempena buzzday hubby Mummy Ayu ari nie malam semalam... Mummy Ayu &...

Read more
Happy birthday Daddy!!!!

Happy birthday Daddy!!!!

salam and morning semua hari nie buzzday kesayangan Mummy Ayu.. my hubby & daddy to Ian & Iris so...... happy birthday Daddy!!! semo...

Read more
Baju pagi raya dah beli dah.....

Baju pagi raya dah beli dah.....

punya la awal shopping raya tahun nie Daddy la..tetiba jer .... dia punya baju melayu....dah settle... beli yg masa adik Mummy Ayu kawin tu ...

Read more
Dinner for Ian

Dinner for Ian

bersempena dengan I an dapat result best dlm mid year exam dia Daddy pun ajak dinner kat luar semalam and pilih punya pilih Daddy ajak makan...

Read more