Tanpa Ian & Iris

Tanpa Ian & Iris

sabtu lepas... Mummy Ayu gie PARAM kat Ampangan yes...without Ian & Iris actually dr Tesco..ikut Ubu beli baang dapur than amik...

Read more
Kejora Di Langit Cinta

Kejora Di Langit Cinta

update novel lagi sebelum baca novel Siapa Orang Gajiku Mummy Ayu dok layan jiwang baca novel nie pinjam kat adik kat opis nie yg s...

Read more
Siapa Orang Gajiku

Siapa Orang Gajiku

okay... dah abis dah baca satu daripada tiga novel baru Mummy Ayu beli hari tu and seprti biasa Mummy Ayu akan share sikit la sinopsi...

Read more
Dah main bunga api dah?

Dah main bunga api dah?

salam and morning semua.... pagi ne Mummy Ayu sampai awal kat opis so..laju jer la online......BW jab than update...... ~~~ pic w...

Read more
Weekend kami.....

Weekend kami.....

ok....update aktiviti weekend kami minggu lepas... ialah.... tak ke mana mana pun just lepak kat rumah.. he he he.. harap2 we...

Read more
Dah sampai dah yang ku nanti...

Dah sampai dah yang ku nanti...

hari selasa ....Mummy Ayu order hari Rabu ...buat payment and hari Jumaat...dah sampai... :-) bagus kan? cepat tul service dua2...

Read more
Ma acih!!

Ma acih!!

salam and morning kengkawan semua!! selamat hari isnin hari nie..dah ramadhan ke 10 sekejab jer rasa kan? jumaat lepas dapat hadiah...

Read more
Selamat berhujung minggu!!

Selamat berhujung minggu!!

hari nie macam no idea jer tu yg kureng entry nie pas tu..dok busy layan novel.... :-) so.... just wanna wish kat kengkawan.....

Read more
Fadilat& keistimewaan bulan ramadhan.....

Fadilat& keistimewaan bulan ramadhan.....

salam jumaat & salam ramadhan sedar tak sedar dah seminggu dah kita berpuasa alhamdulillah.... dalam bulan ramadhan nie banya...

Read more
Sahur rumah sendiri

Sahur rumah sendiri

after 3 hari dok bersahur kat rumah Ibu (cik Daddy duty..tak balik..so Mummy Ayu stay rumah Ibu jer) pagi tadi... bersahur kat rumah ...

Read more
Air yang sedap time buka puasa..

Air yang sedap time buka puasa..

emm...nak share pic minuman plak asyik pic makanan jer okey.. kalau time buka puasa.. kengkawan suka minum air apa? soya bean a...

Read more
Alhamdulillah....

Alhamdulillah....

salam & morning kengkawan semua semalam...semua penjawat awam tersenyum & bersyukur depan tv bila PM umumkan bonus hari raya ...

Read more
Drama sebabak Iris semalam petang

Drama sebabak Iris semalam petang

saja suka suka di petang ramadhan nie jom layan..... he he he... selamat berbuka untie-untie semua!!!

Read more
Dah sampai dah.....

Dah sampai dah.....

semalam petang dapat bungkusan nie emmm.. dah tau dah apa isi dalam sbb  memang order agak2.....apa yer? novel? emmmm v ...

Read more
Resepi simple untuk menu bersahur

Resepi simple untuk menu bersahur

saja nak share ngan kengkawan beberapa menu yg simple2  leh la kengkawan try Bendi Goreng Berempah bahan2:- bawang putih - hi...

Read more
PARAM......

PARAM......

balik kerja semalam petang berjaya jugak ke PARAM (1st time la untuk ramadhan kali nie) bulan puasa nie.. boss kasi balik kul 4.30 pm...

Read more
Karipap gergasi....

Karipap gergasi....

salam ramadhan semua morning!!! happy wednesday.. wordless ker Mummy Ayu? oh tidak.. Mummy Ayu manjang ada jer story he he he ...

Read more
Renung-renungkan

Renung-renungkan

wallahulam ~~~

Read more
Belum dapat lagi

Belum dapat lagi

kan tadi Mummy Ayu ada cakpa sedikit kuciwa kan puasa so far 3 hari nie la (lama lagi pun ) nak tau sbb apa? sbbnya so far dah 3 ...

Read more
Nie baru lauk buka puasa

Nie baru lauk buka puasa

tadi share pic lauk sahur nie share pic lauk berbuka puasa plak kurma..of coz la  harus ada kan and my fav..yusuf taiyoob yum y...

Read more
Nie lauk sahur ker berbuka nie?

Nie lauk sahur ker berbuka nie?

salam and morning (still morning lagi..kul 11 baru) lambat lagi buat entry hari nie internet down  ~~~ ok..jom layan pic makan du...

Read more