Busy..busy..busy...

Busy..busy..busy...

awak..busy sangat nie semua org dok call Mummy Ayu tanya itu ini tanya la soalan yg Mummy Ayu tau jawapan ini yg Mummy Ayu tak tau ...

Read more
Long time no see

Long time no see

hari nie nak gather2 after dah lama tak jumpa will update balik nanti... happy lunch semua!!

Read more
Busy week..........

Busy week..........

salam and morning kengkawan semua selamat hari jumaat.. suka..suka sbb dah nak weekend minggu nie Mummy Ayu busy sangat2.... tu...

Read more
Buy 1, Get 1 Free

Buy 1, Get 1 Free

jom ramai2 terjah Mc'Donald kalu tak sempat lunch tadi.. balik keja pun ok gak mcm yg Amy & Anje update kan mulai hari ni...

Read more
Orang projek kat bawah jambatan.......

Orang projek kat bawah jambatan.......

tajuk entry panas jer.. tapi betul nie... meh nak story ..... semalam balik keja as usual..lalu la kat sungai klang tu kan nak tu...

Read more
Sticker tampal kat mana yer???

Sticker tampal kat mana yer???

Salam and morning semua selamat hari khamis (yes...esok dah jumaat) nak breakfast jab so..sambil2 tu.. meh layan pic Ian & ...

Read more
Kenal tak blogger nie..?

Kenal tak blogger nie..?

pagi nie...ternampak pic mamat nie kat suratkhabar hensem nya and terus teringat blogger yg minat giler ngan Adi Putra nie sapa lag...

Read more
For breakfast this morning..................

For breakfast this morning..................

pic malam semalam balik dr amik Daddy.. singgah 7 eleven jab beli roti untuk breakfast pagi nie Ian ~ roti choc & air kotak...

Read more
Blogger gila

Blogger gila

salam.. semalam kita dikejutkan dgn berita nie balik rumah... adik Mummy Ayu boleh lak tunjuk paper nie sabar jer la...

Read more
Art weekend for Ian & Iris

Art weekend for Ian & Iris

kan Mummy Ayu dah ckp tadi weekend lepas...art weekend for Ian & Iris mana tak nya.. lepas dah main color2.. kami buat nie plak...

Read more
Ikat rambut banyak banyak

Ikat rambut banyak banyak

satu lagi projek hujung minggu kami pas dah main color2.. Mummy Ayu layan tocangkan rambut princess Mummy nie sejak dah berambut pend...

Read more
Art weekend for Ian & Iris

Art weekend for Ian & Iris

salam & morning semua!!!! selamat hari selasa emm..betul kan hari ni hari selasa :-) so..sambung citer weekend kamitak gie ma...

Read more
Beastly ~ sapa tengak malam semalam?

Beastly ~ sapa tengak malam semalam?

sapa ingat lagi movie nie? Mummy Ayu pernah buat review dulu..kat sini movie ni macam cita beauty & the beast tapi dimodenkan ...

Read more
Princess Iris yang cekci

Princess Iris yang cekci

weekend lepas kami tak ke mana2 pun just lepak2.. kemas rumah as usual and ada satu projek je buat (will share nanti) selain dari...

Read more
Untukmu Yuna

Untukmu Yuna

novel yang terbaru Mummy Ayu beli & baca is....... Untukmu Yuna keluaran Buku Prima sinopsis kat belakang buku...  tak na...

Read more
Apam warna warni ~ minum petang semalam

Apam warna warni ~ minum petang semalam

salam and morning kengkawan semua... pic minum petang semalam  yum yum Ibu aka Tok Umi buat apam warna warni nie cedap.. pas...

Read more