Selamat bertarawih, selamat bersahur and selamat berpuasa kengkawan!!!!

Selamat bertarawih, selamat bersahur and selamat berpuasa kengkawan!!!!

okay.. dah ready nak balik dah... selamat bertarawih... malam nie!!! selamat bersahur.... esok pagi and selamat berp...

Read more
Makan-makan sebelum puasa

Makan-makan sebelum puasa

majoriti kat opis kengkawan buat makan2 sebelum puasa nie kan? kat opis Mummy Ayu pun... semalam diaorang collect duit and lunch hari...

Read more
Dah siap dah......

Dah siap dah......

dah siap dah...... jadual puasa Ian untuk tahun nie so..Ian akan tanda bila dia puasa and bila dia tak puasa emm.. agak2 berjaya...

Read more
Jom order kuih raya!!!

Jom order kuih raya!!!

chewah.puasa baru nak mual esok tapi kuih raya...awal2 lagi dah kuar kan kat opis kengkawan dah mula lum promote kuih raya? opis Mumm...

Read more
Anak bulan tak kelihatan semalam..

Anak bulan tak kelihatan semalam..

salam jumaat semua morning!!!! so..semalam semua dah tau anak bulan yg diteropong2 ..tak kuar maybe cuaca mendung kot semalam petan...

Read more
Renung-renungkan.....Salam Ramadhan!

Renung-renungkan.....Salam Ramadhan!

pagi tadi BW kat sini jumpa nie emm...sangat bagus so..Mummy Ayu pun nak share ngan kengkawan... sharing is caring kan?? p/...

Read more
Oh My English!

Oh My English!

sekarang nie.. leh kata every weekend Mummy Ayu ngan Ian & Iris akan layan cerita nie ulangan pun..kami layan gak (selain dr Art At...

Read more
Ian dah boleh baca komik...

Ian dah boleh baca komik...

ok..jom cita pasal Ian plak.. dah lama tak cerita pasal perkembangan Ian sejak dia abis exam hari tu and Mummy Ayu sgt bangga ngan re...

Read more
Ole-ole dari Langkawi

Ole-ole dari Langkawi

my sis baru balik dari Langkawi ada kursus secretary so...dia belikan sikit buah tangan dr Langkawi untuk kami2 yg tak ke Langkawi tu...

Read more
Tahlil dan sijil penghargaan

Tahlil dan sijil penghargaan

semalam petang opis Mummy Ayu ada buat kenduri tahlil & bacaan doa selamat sempena nak menyambut ramadhan nie takde snap2 pic o...

Read more
Sampai opis separuh basah .....

Sampai opis separuh basah .....

salam and morning semua.... pagi nie KL hujan boleh tahan lebat nya Mummy Ayu kan naik bas sampai CM so..kena jalan kaki la ke opis ...

Read more
Ma acih to my beloved MIL!!!

Ma acih to my beloved MIL!!!

ahad lepas MIL & FIL Mummy Ayu singgah jab rumah (kan diaorang ada hal ngan cik Ddid) so..sempat la dia pas kan buah tangan yg dia ...

Read more
Kek Pisang untuk tempahan

Kek Pisang untuk tempahan

semalam kan cuti so..tolong Ibu baking2 sambil2 buat promotion model..harusla kan... Ibu buat kek pisang nak try buat busines...

Read more
Sambungan projek bawah jambatan

Sambungan projek bawah jambatan

salam.. and morning kawan2. here I am.. kat opis..kerja mcm biasa so..pagi2. saja nak sory panas sikit sikit jer.. tak la ...

Read more
Nak buat cekodok ker?

Nak buat cekodok ker?

emmmm...agak2 Mummy Ayu nak buat apa ngan pisang nie? buat cekodok pisang??? bukan... bingka?? pun bukan. tapi Mummy Ayu nak bu...

Read more
Dua novel yang sedang ku tunggu2..

Dua novel yang sedang ku tunggu2..

seronoknya tengok Ila baru terima novel baru dia sekali 3.. best2.. and semua tiga2 pun Ayu dah baca pun and memang best tambah2....

Read more
Kenduri tahlil

Kenduri tahlil

balik dr PD sabtu lepas... kami baking2 (jab lagi update) sbb  malam tu ada jiran kat rumah Tok Umi buat kenduri tahlil arwah Mum...

Read more
Berkelah dihari yang indah...weekend lepas

Berkelah dihari yang indah...weekend lepas

chewah..tajuk mcm lagu plak so.cita weekend lepas.. ahad kan kami gie tgk wayang sabtu plak kami gie berpicnic...kat PD dah ready...

Read more