Selamat berhujung minggu!!

Selamat berhujung minggu!!

hari nie macam no idea jer tu yg kureng entry nie pas tu..dok busy layan novel.... :-) so.... just wanna wish kat kengkawan.....

Read more
Fadilat& keistimewaan bulan ramadhan.....

Fadilat& keistimewaan bulan ramadhan.....

salam jumaat & salam ramadhan sedar tak sedar dah seminggu dah kita berpuasa alhamdulillah.... dalam bulan ramadhan nie banya...

Read more
Sahur rumah sendiri

Sahur rumah sendiri

after 3 hari dok bersahur kat rumah Ibu (cik Daddy duty..tak balik..so Mummy Ayu stay rumah Ibu jer) pagi tadi... bersahur kat rumah ...

Read more
Air yang sedap time buka puasa..

Air yang sedap time buka puasa..

emm...nak share pic minuman plak asyik pic makanan jer okey.. kalau time buka puasa.. kengkawan suka minum air apa? soya bean a...

Read more
Alhamdulillah....

Alhamdulillah....

salam & morning kengkawan semua semalam...semua penjawat awam tersenyum & bersyukur depan tv bila PM umumkan bonus hari raya ...

Read more
Drama sebabak Iris semalam petang

Drama sebabak Iris semalam petang

saja suka suka di petang ramadhan nie jom layan..... he he he... selamat berbuka untie-untie semua!!!

Read more
Dah sampai dah.....

Dah sampai dah.....

semalam petang dapat bungkusan nie emmm.. dah tau dah apa isi dalam sbb  memang order agak2.....apa yer? novel? emmmm v ...

Read more
Resepi simple untuk menu bersahur

Resepi simple untuk menu bersahur

saja nak share ngan kengkawan beberapa menu yg simple2  leh la kengkawan try Bendi Goreng Berempah bahan2:- bawang putih - hi...

Read more
PARAM......

PARAM......

balik kerja semalam petang berjaya jugak ke PARAM (1st time la untuk ramadhan kali nie) bulan puasa nie.. boss kasi balik kul 4.30 pm...

Read more
Karipap gergasi....

Karipap gergasi....

salam ramadhan semua morning!!! happy wednesday.. wordless ker Mummy Ayu? oh tidak.. Mummy Ayu manjang ada jer story he he he ...

Read more
Renung-renungkan

Renung-renungkan

wallahulam ~~~

Read more
Belum dapat lagi

Belum dapat lagi

kan tadi Mummy Ayu ada cakpa sedikit kuciwa kan puasa so far 3 hari nie la (lama lagi pun ) nak tau sbb apa? sbbnya so far dah 3 ...

Read more
Nie baru lauk buka puasa

Nie baru lauk buka puasa

tadi share pic lauk sahur nie share pic lauk berbuka puasa plak kurma..of coz la  harus ada kan and my fav..yusuf taiyoob yum y...

Read more
Nie lauk sahur ker berbuka nie?

Nie lauk sahur ker berbuka nie?

salam and morning (still morning lagi..kul 11 baru) lambat lagi buat entry hari nie internet down  ~~~ ok..jom layan pic makan du...

Read more
Carta puasa Ian

Carta puasa Ian

ok..hari tu kan Mummy Ayu ada buatkan carta puasa untuk Ian balik Jumaat petang tu kasi la kat Ian tetiba...."Iris punya mana ...

Read more
Puasa Ian tahun nie.....

Puasa Ian tahun nie.....

ok..tadi cerita pasal Iris, nie cita pasal Ian plak ~~~~ tahun nie tahun yang kedua untuk hero Mummy Ayu ni berpuasa tahun lepas....M...

Read more