Shopping hari ini...he he he...

Shopping hari ini...he he he...

hari nie lunch hour kan tak jadi keluar ngan Net so..ikut adik2 kat opis nie.. apa lagi..Sogo la :-) nasib dah minta duit sikit k...

Read more
Rosak la pulak...

Rosak la pulak...

salam and morning semua salam jumaat and salam ramadhan sedih seikit la hari nie 1st sebab .... dah plan ngan Net nak dating2 ari...

Read more
3 tahun 8 bulan

3 tahun 8 bulan

sekejab jer masa berlalu sedar tak sedar  Iris dah nak masuk 4 tahun emmm...... lepas raya nie Mummy Ayu dah mula busy nak buat p...

Read more
Rajinnya anak anak Mummy...

Rajinnya anak anak Mummy...

pic semalam petang of coz la not snap by Mummy Ayu tapi snap by Untie Wanie Tok Umi tengah basuh lantai diaorang pun sama la ko...

Read more
Baru dapat sekeping duit baru....

Baru dapat sekeping duit baru....

salam and morning semua salam ramadhan yang ke 13 rasanya dah seminggu dua gak duti baru nie keluar kan? semalam baru la Mummy Ayu da...

Read more
Ter'order' lagi dua.....

Ter'order' lagi dua.....

kan Mummy Ayu dah settle baca 2 buah drp 3 novel yg Mummy Ayu beli hari tu so..... hari nie ...tak sengaja ter'order' 2 buah ...

Read more
Rezeki nak raya....syukur alhamdulillah

Rezeki nak raya....syukur alhamdulillah

syukur alhamdulillah he he he... senyum..tak perlu kata apa-apa dapat email nie pagi tadi.. alhamdulillah hasil dari berblog ju...

Read more
Kerana terpaksa aku relakan.....

Kerana terpaksa aku relakan.....

ok...novel kedua yg dah abis Mummy Ayu baca pun best.... best sangat2 la... jom Mummy Ayu share sikit.... Kerana Terpaksa Aku Rel...

Read more
Buah hati Mummy.....

Buah hati Mummy.....

salam and morning semua!!! dah masuk bulan ogos... sekejab jer masa berlalu sedar tak sedar..dah nak raya dan tak lama lagi kengkaw...

Read more
Tanpa Ian & Iris

Tanpa Ian & Iris

sabtu lepas... Mummy Ayu gie PARAM kat Ampangan yes...without Ian & Iris actually dr Tesco..ikut Ubu beli baang dapur than amik...

Read more
Kejora Di Langit Cinta

Kejora Di Langit Cinta

update novel lagi sebelum baca novel Siapa Orang Gajiku Mummy Ayu dok layan jiwang baca novel nie pinjam kat adik kat opis nie yg s...

Read more
Siapa Orang Gajiku

Siapa Orang Gajiku

okay... dah abis dah baca satu daripada tiga novel baru Mummy Ayu beli hari tu and seprti biasa Mummy Ayu akan share sikit la sinopsi...

Read more
Dah main bunga api dah?

Dah main bunga api dah?

salam and morning semua.... pagi ne Mummy Ayu sampai awal kat opis so..laju jer la online......BW jab than update...... ~~~ pic w...

Read more
Weekend kami.....

Weekend kami.....

ok....update aktiviti weekend kami minggu lepas... ialah.... tak ke mana mana pun just lepak kat rumah.. he he he.. harap2 we...

Read more
Dah sampai dah yang ku nanti...

Dah sampai dah yang ku nanti...

hari selasa ....Mummy Ayu order hari Rabu ...buat payment and hari Jumaat...dah sampai... :-) bagus kan? cepat tul service dua2...

Read more
Ma acih!!

Ma acih!!

salam and morning kengkawan semua!! selamat hari isnin hari nie..dah ramadhan ke 10 sekejab jer rasa kan? jumaat lepas dapat hadiah...

Read more