Shoplinks.Asia

Wednesday, January 15, 2014

Hill Park, S2 Height

nie cita weekend lepas..
baru transfer gambar & baru la nak upload kat sini..

sabtu lepas..kami gie main kat playground baru nie
my sis...Eira la yg jumpa...kawan dia kasi tau..
Hill Park kat S2 Height
memang tinggi pun
sbb ni kawasan baru..tak leh bawak keta
so..kena la jalan kaki, naik bukit..
emm......ada pulak sign2 nie..

mcm kata2 semangat la gitu..

see....Ibu Mummy Ayu
yg tshirt kuning kat depan tu..Acu...sebelah Ian
yg baju biru tudung hitam tu..my sis Wani with Iris...suar merah tu
see...jauh kena jalan..naik bukit bagai la..
memang berpeluh2 time ni
but..a good exersice

sampai dah...

and..memang berbaloi
sbb kawasan yg cantik & terjaga
siap ada security lagi
kalau ada yg besar2 naik mainan kat situ..wisel bunyi

Iris

gelongsor dia pun unik
dia buat slide..kat tebing bukit tu jer..
good idea kan?

ramai2 posing..
:-)

Ian & Iris....memang seronok sakan la petang tu
walaupun penat kena jalan jauh
but..they really have fun..
basah kuyup baju masing2 petang tu

Iris

Ian

kat situ..bukan ada mainan jer..
ada dinasour..
see.......diaorang buat patung dino ni
so..disamping jogging2 tu..leh la tengok2 pemandangan & dino nie

ada gak baby dino yg baru menetas..
:-)

Iris..punya la takut bila Mummy Ayu ajak amik gambar ngan dino
so..just Mummy Ayu ngan Ian jer..

ok...dah dekat nak kul 7..
kena gerak
sbb nak turun bukit plak..
and..sempat lagi tu..
singgah main sebelum balik
3 of us...
we have so much fun...
pas ni..nak dtg lagi
but in proper attire
nak jogging..
:-)
last pic......
:-)

4 comments:

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Tu ada mamat gempal duduk atas permainan kanak-kanak kat play ground tu apa cerita...? Wisel tak berbunyi ker?

Sidratul Muntaha said...

lama dah tak exercise
lemak byk sokmo aku ni ayu weih..

Nad MamaZN said...

Bestnya!
Buat famili photoshoot cun gak kan?

mama lieyna said...

Cantik sgt lokasi ni, anak2 mesti suka sgt kn..:-)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno